Pokud jste častým uživatelem Facebooku, musíte se v určitém okamžiku setkat s videem, který byste chtěli uložit do svého iPhone nebo sdílet s přáteli v jiných aplikacích, jako je WhatsApp. Bohužel, Facebook neumožňuje svým uživatelům stahovat videa, což nutí lidi záviset na aplikacích a webových stránkách třetích stran, které se mají stahovat.

Služba App Store je plná mnoha webových prohlížečů třetích stran, které mají možnost stahovat soubory z internetu. Jedna taková aplikace se nazývá Prohlížeč a Správce souborů pro dokumenty. Tuto aplikaci jsem už nějakou dobu používal a funguje to naprosto dokonale. Tuto aplikaci můžete použít společně s online stahováním videí z Facebooku, abyste mohli stahovat a ukládat videa z Facebooku do fotoaparátu iPhone. Tento proces je velmi snadný a jakmile se ho naučíte, můžete si stáhnout své oblíbené videozáznamy z Facebooku bez problémů.

Nejprve vám ukážeme, jak můžete zkopírovat odkaz na videa ve službě Facebook. Dále uvedeme kroky k stažení a uložení tohoto videa. Pokud již máte odkaz na video, můžete přejít na druhou část tohoto tutoriálu.

Tento tutoriál je použitelný pro všechna zařízení iOS včetně iPhone, iPad a iPod touch.

Jak zkopírovat odkaz na Facebook video

Krok 1: Otevřete aplikaci Facebook na vašem iPhone.

Krok 2: Otevřete video, které chcete stáhnout.

Krok 3: Klepněte na tlačítko Share (Sdílet) pod videozáznamem a poté na odkaz Copy Link (Kopírovat propojení).

download facebook videos iphone camera roll

Jak stáhnout a uložit video do Vašeho Facebooku

Krok 1: V aplikaci iPhone stáhněte aplikaci s názvem Prohlížeč a Správce souborů pro dokumenty. ( Browser and File Manager for Documents)

file downloader app

 

Krok 2: Jakmile byla aplikace nainstalována, otevřete ji.

Krok 3: Klepněte na panel adresy v horní části prohlížeče a zadejte pickvideo.net. Tato webová stránka umožňuje stahovat videa z mnoha různých zdrojů, jako je Facebook, YouTube, Instagram, Vimeo atd.

 

download facebook videos iphone camera roll

Krok 4: Jakmile se stránka načte, musíte vybrat, kam chcete stáhnout videa. Klepněte na možnost Facebook.download facebook videos iphone camera roll

 

Krok 5: Vložte odkaz videa z Facebooku do bílého vyhledávacího pole s nápisem „Zadejte video link …“. Poté stiskněte tlačítko stahování.

Chcete-li odkaz vložit, klepněte na bílý vyhledávací rámeček a zobrazí se značka pro psaní. Nyní klepněte na pole a podržte jej. Malý vyskakovací okraj se objeví přímo nad značkou. Chcete-li vložit odkaz videa do pole, zvolte možnost Vložit.

download facebook videos iphone camera roll

 

Krok 6: Stránka se znovu načte k zobrazení odkazu ke stažení. Přejděte na spodní stranu a uvidíte tlačítko s názvem Stáhnout MP4. Klepněte na toto tlačítko a podržte jej. V nabídce, která se otevře, zvolte možnost Stáhnout.

 

download facebook videos iphone camera roll

 

Krok 7: Aplikace začne stahovat video. Proces stahování můžete zobrazit na kartě Ke stažení.

download facebook videos iphone camera roll

 

Krok 8: Po stažení videa přejděte na kartu Soubory. Nyní stiskněte ikonu elipsy vedle videa. Zobrazí se nabídka se seznamem možností, ze kterých si můžete vybrat. Klepněte na volbu Otevřít do.

 

download facebook videos iphone camera roll

 

Krok 9: Nyní vyberte možnost Uložit video ze seznamu Sdílení. Video bude uloženo do aplikace Fotografie na vašem iPhone.

 

download facebook videos iphone camera roll

 

Krok 10: Otevřete aplikaci Fotografie a přejděte do alba Camera Roll. Nyní byste měli vidět video, které jste stáhli z Facebooku. Video pak můžete sdílet v jiných aplikacích nebo je později sledovat v režimu offline.

Pomocí této aplikace můžete stáhnout všechny soubory, které z internetu chcete. Webové stránky obsahují řadu dalších stahovačů videí, jako je například stahování videí z Instagramu, stahovač videa YouTube, stahovač videa Vimeo a mnoho dalšího. Pomocí stejných kroků jako výše, můžete také stahovat a ukládat videa z těchto webových stránek.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde