iPhone 15: pět důvodů proč ho koupit a 5 proč ne

iphone 15-5 duvodu proc koupit

Apple má zvyk uvádět svou novou generaci iPhone každý podzim a v roce 2023 to nebude jiné. Pojďte se s námi podívat na přehled 5 důvodů proč si koupit/nekoupit chystanou novinku.

Hlavní důvody, proč zvážit koupi iPhone 15:

  1. USB-C nabíjení – Všechny modely přejdou na USB-C, což umožní rychlejší nabíjení a konektivitu.
  2. Rychlejší čip A17 – Modely Pro budou mít nový 3nm čip A17, který by měl zajistit lepší výkon a efektivitu.
  3. Periskopový fotoaparát – U modelu Pro Max se očekává periskopový fotoaparát s 5-6x optickým zoomem. Velké vylepšení fotoaparátu.
  4. Nový design – Žádný výřez, dynamický ostrov u běžných modelů. Titanový rám u modelů Pro. Potenciálně lepší ergonomie.
  5. Větší baterie – U všech modelů se očekává vylepšení baterie, což by mělo zlepšit výdrž.

Důvody, proč vynechat iPhone 15:

  1. Rostoucí ceny – U modelů iPhone 15 Pro se pravděpodobně očekává zvýšení ceny o 100 dolarů v USA. Běžné modely by měly zůstat stejné.
  2. Nedávno jste kupovali nový model – Pokud máte iPhone 13/14, nemusíte vidět dostatek vylepšení, aby novinka stála za to.
  3. Touha po kompaktním iPhonu – Žádný kompaktní model z řady iPhone 15 nebude jako iPhone 13 Mini. Na iPhone SE 4 budete muset pravděpodobně počkat.
  4. Konkurence s Androidem – Impozantní nové vlajkové lodě s Androidem jako Galaxy S23 Ultra/Fold 5 vás mohou od iPhone odradit.
  5. Mimo ekosystém Apple – Pokud již nepoužíváte produkty Apple, iPhone 15 vám nemusí poskytnout dostatečnou motivaci ke změně.

Závěr

iPhone 15 přináší několik inovací a vylepšení. Ať už jde o nový design, pokročilý čip nebo vylepšené fotoaparáty, existuje mnoho důvodů, proč byste měli zvážit jeho koupi. Pokud hledáte nejlepší z nejlepších, iPhone 15 by mohl být vaším dalším telefonem. Pokud však nepotřebujete mít úplnou novinku, tak můžete zvážit koupi některého ze starších modelů, které jsou nyní za sníženou cenu ve Smarty.cz

1 KOMENTÁŘ

  1. To, že bude mít USB-C bohužel neznamená že se bude rychleji nabíjet 😀 ale bylo by to ovšem supr ⁠(⁠ ͡⁠°⁠ ͜⁠ʖ⁠ ͡⁠°)

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde