iPhone SE 4. generace: Novinky a očekávání

V posledních letech se iPhone SE stal oblíbeným modelem pro ty, kteří si cení kompaktního designu a cenové dostupnosti, kterou přináší Apple. S přiblížením roku 2025 je zde stále více dohadů o vlastnostech a funkcích nového iPhone SE 4. Jaké novinky můžeme očekávat?

Tip: Nechce se vám čekat? iPhone SE 2022 (3. generace) nyní koupíte u prověřeného prodejce Smarty.cz od 12 489 Kč.

Design podle iPhone 14

Podle zasvěcených zpráv bude mít nový SE model design inspirovaný aktuální řadou iPhone 14. Pokud se tyto informace ukážou jako pravdivé, můžeme očekávat moderní a elegantní vzhled s kvalitními materiály a dokonalým zpracováním.

USB-C port a Face ID

Zdá se, že Apple je připravený udělat velký skok a nahradit tradiční Lightning port USB-C portem. To by znamenalo rychlejší nabíjení a univerzálnější kompatibilitu s dalšími zařízeními. Kromě toho se zdá, že čtečka otisků prstů Touch ID bude nahrazena modernějším a bezpečnějším Face ID.

Akční tlačítko a fotoaparát

Na rozdíl od základní řady iPhone 15 bude SE 4 pravděpodobně vybaven speciálním akčním tlačítkem inspirovaným modelem iPhone 15 Pro. Co se týče fotografování, uživatelé by měli očekávat jeden fotoaparát na zadní straně, což je minimalistický, ale účelný přístup, který se Apple rozhodl udržet u SE řady.

OLED displej a 5G

Konečný přechod od LCD k OLED displeji přinese uživatelům iPhone SE 4 lepší barvy a vyšší kontrasty. Kromě toho bude jedním z prvních iPhone s vlastním 5G čipem od Apple, což zvyšuje rychlost a efektivitu připojení.

Očekávané představení v roce 2025

I když je mnoho spekulací o funkčnosti a vlastnostech iPhone SE 4, oficiální představení se očekává až v průběhu roku 2025.

Závěr

iPhone SE 4 se jeví jako dokonalá kombinace tradičního designu a inovativních technologií. S řadou vylepšení a aktualizací, které očekáváme, by tento model mohl být skvělým doplňkem do rodiny Apple.

3 KOMENTÁŘE

  1. Apple jsou sice prima ale velikost displeje opravdu není pro starší generace. Tudíž bych si ho nekoupil ani za 5000 protože bych musel použít lupu.

  2. V cem je FaceID bezpecnejsi nez TouchID? V noci? V cepici? Neoholenej? Bryle/nebryle? 7/10 musím psat jako kreten kod. Jak za casu Nokie3210. Na telefonu je maloco horsi nez tohle.

    • Mám face Id už asi rok a to co popisujete jsem Teda nezažil. Problém nástavá ráno po probuzeni
      Zmackanej xicht. Čepice brýle kapuce fousy( dokonce to skenuje i v naprosté tmě ale tam už to není ono) žádný problém. Doporučuji znovu naskenovat.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde