Apple rozzlobil své fanoušky poté, co z nových iPhone 7 a iPhone 7 Plus odstranil 3,5mm audio jack. I přesto se nové iPhone staly velmi rychle nejprodávanější, což dokazuje, což dokazuje, že jejich rozhořčení nebylo až tak silné, aby se odhodlali k přechodu na Android. Nyní by však od Apple bylo velmi milé, kdyby dával současně se zařízením do krabičky také adaptér, se kterým byste svůj iPhone mohli nabíjet a zároveň poslouchat hudbu.

Apple fanoušci se však již obávat nemusí. Bleskový nabíjecí adaptér Beser 2 v 1 s připojík portu Lightning na libovolném iPhone 7, nebo iPhone 7 Plus a zařízení tím ihned získá také 3,5mm jack, i další Lightning port.

Zde Vám přinášíme některé užitečné informace o produktu:

  • Multi-funkce: Budete moci Váš iPhone nabíjet a zároveň poslouchat hudbu ve sluchátkách (Upozorňujeme: adaptér Beser 2 v 1 nepodporuje ovládání hudby ani ovládání telefonních hovorů)
  • Efektivní přenos a stabilní signál: 100% měděný drát nabízí nezkreslený digitální kvalitu zvuku a zajišťuje stabilitu přenosu. Stačí pouze připojit a vychutnat si čistou a věrnou kvalitu zvuku
  • Materiál vysoké kvality pro zajištění rychlosti nabíjení: Použity jsou kvalitní japonské materiály, abyste byla zaručena dlouhá životnost a rychlé nabíjení.
  • Odolný kovový obal: Vysoce kvalitní obal z hliníkové slitiny je odolnější proti opotřebení a odolává korozi, zároveň zvyšuje schopnost proti poškození.
  • Záruka: Beser 2 v 1 – 3,5 mm audio adaptér (stříbrný), 2 roky záruka

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde