Počasí, které se aktuálně v mnoha částech severní polokoule zhoršuje, má dle množství zpráv uvedených v sociálních médiích  nepříznivý vliv na nový iPhone Apple X.

OLED displeje nového iPhone X nereagují na dotyky jeho uživatele, pokud je zařízení používáno v chladnějším počasí. Jeden uživatel, který tento problém zažil popsal tento problém, že „doslova trvá 2 sekundy“, než displej začne na uživatelovi pokyny reagovat.

Několik dalších uživatelů reagovalo na tento problém také a popisují, že mají podobné problémy s používáním iPhone X při nižších teplotách. „Musel jsem zadat svůj přístupový kód 4 krát, protože mi chyběly číslice, a identifikace tváře mě nepoznala,“ napsal jeden uživatel a dodal, že jeho iPhone X zaregistroval jen asi 20% dotykových vstupů.

V současné době není známo, co by mohlo vyvolat nereagující zobrazení na displeji, ale teplota, která jej způsobuje se liší v rozmezí od 7 stupňů Celsia do 10 stupňů Celsia. Kromě toho není jasné, jestli si je Apple v současné době vědom tohoto problému.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde