Jen málokterá aplikace nastartuje vaše podnikání tak dobře, jako CRM systém. Dostanete se díky němu pod kůži svých zákazníků, zautomatizujete řadu rutinních činností, navrhnete efektivní marketingové kampaně a zvýšíte zisky. Ale po které aplikaci sáhnout, když se nechcete vzdát oblíbeného e-mailového klienta Microsoft Outlooku? Česká appka eWay-CRM je plnohodnotné řešení i pro náročné uživatele!

Co je CRM jistě víte – jedná se o silný nástroj, který vám pomůže s realizací strategie „customer relationship managementu“, česky řízení vztahů se zákazníky. Ale proč zvolit právě eWay-CRM? Velkou výhodou je jednotné rozhraní s Microsoft Outlook. Nebudete muset přepínat mezi dvěma aplikacemi, „pouze“ vám ve starém známém rozhraní přibydou nové funkce.

Systém eWay-CRM se skládá z následujících modulů:

Marketing – CRM systém vám bude nápomocný při sestavování efektivní marketingové kampaně. Umožní vám, abyste maximalizovali příležitosti a dostali ze svých zákazníků maximum. To vše bez nutnosti importu/exportu dat do jiného rozhraní. Samozřejmě nechybí ani vyhodnocení zpětné vazby.

Obchod – modul pro snadnou evidenci poptávek zpřehledňuje komunikaci a umožňuje stanovení dalších kroků. Workflow si lze přizpůsobit tak, aby bylo možné dodržet již zavedené firemní procesy.

Řízení projektů – v rámci tohoto modulu lze definovat úkoly spolupracovníkům, spravovat zakázky a finance. K nedocenitelným funkcím patří automatické přesouvání historie komunikace a dokumentů, nastavení individuálního workflow a další „vychytávky“.

Správa klientů – perfektní kontrola nad zákazníky je alfou a omegou každého CRM. V eWay-CRM je můžete segmentovat a zapisovat si libovolné informace. A opět si užijete skvělé funkce, jako jsou synchronizace kontaktů s mobilem, automatické notifikace, zákaznické reporty atd.

Reporty a analytika – s předdefinovanými reporty je řízení firmy jednodušší. K datům budete mít nepřetržitý přístup, tedy i ve chvíli, kdy se nebudete moct připojit k internetu.

CRM systém je k dispozici v neplacené i placené verzi. Zdarma můžete využívat 200 MB cloud a zákaznickou podporu (e-mailem). Placená verze nabízí větší úložiště, mobilní verzi a asistenci i na telefonu.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde