Máme k dispozici nové video Apple Parku!

Není tomu tak dávno, co Apple představil jméno svého nového kampusu Apple Park. Nyní se na internetu objevilo čerstvé video pořízené pomocí dronu, které detailně mapuje celou stavbu.

Otevření nového kampusu má proběhnout příští měsíc, ale práce okolo stavby stále probíhají. Na videu můžeme vidět rozestavěné podzemní parkoviště i auditorium Steve Jobs Theatre. Rozlehlé prostranství okolo budov už ale získává svou výslednou podobu. Můžeme vidět, že čilý ruch panuje také na střeše celého prstence, který už je téměř celý pokryt solárními panely.

Nové 4K video celého areálu vypadá opravdu úžasně. Stojí za to, ho shlédnout celé, protože nabízí kompletní pohled na nový Apple Park.

Apple Park by se pro první zaměstnance měl otevřít již příští měsíc, zatím ale rozhodně nepůjde o otevření kompletně celého areálu. Půjde spíše o začátek velkého stěhování prvních zaměstnanců a vedoucích jednotlivých oddělení. Než bude opravdu celý Apple centralizován v tomto velkém sídle, ještě určitě nějaký čas potrvá.

Apple Park je již nyní známý tím, že bude nabízet velké množství prostor pro lepší život zaměstnanců. Ti se dočkají fit centra, obrovské jídelny nebo tras pro venkovní běh okolo Apple Parku. Na fotografie zevnitř objektu si budeme muset ještě minimálně nějaký ten měsíc počkat.

Nové záběry Apple Parku můžete porovnat se záběry z loňského podzimu, které jsme vám nabídli v jednom z článků.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde