Apple chce od roku 2019 všechny nové iPhony s OLED displejem

    Prostřednictvím dodavatelů Applu se začaly šířit informace o tom, že Apple by od roku 2019 rád produkoval iPhony výhradně s OLED displeji. Už do konce roku 2017 Apple očekává, že vyrobí na 60 milionů iPhonů 8 s OLED displeji a v roce 2018 by se produkce OLED iPhonů měla zdvojnásobit. Od roku 2019 by Apple rád vyráběl pouze iPhony s OLED displeji.

    Tyto informace byly potvrzeny i Samsungem nebo společností Interflex, což jsou hlavní dodavatelé displejů pro Apple. Kvůli zvýšené poptávce po OLED displejích Samsung dokonce začal zvětšovat svou továrnu ve Vietnamu.

    Už nyní víme, že v letošním roce Apple představí tři iPhony, přičemž dva z nich budou disponovat běžným LCD displejem a nejvyšší model se bude pyšnit právě OLED panelem. Tyto displeje budou Applu dodávat celkem tři dodavatelé. Konkrétní objednávky však Apple zadá až v dubnu nebo květnu, kdy by měla odstartovat výroba nových iPhonů.

    iPhone 8 by měl mít edge-to-edge OLED displej s integrovanou čtečkou otisků prstů Touch ID. Tento displej by měl mít úhlopříčku 5.8 palců. Další dva iPhony by se měly držet spíše tradičního designu. Budou se chlubit hliníkovou skořepinou a LCD displeji, jaké známe z poslední generace iPhonů.

    ZANECHAT KOMENTÁŘ

    Prosím zadejte svůj komentář
    Prosím zadejte své jméno zde