Chcete vidět, jak bude vypadat funkční část displeje nového iPhonu 8?

    I když do reálného představení nového iPhonu osmé generace nám stále zbývá pár měsíců, na síti se čas od času objeví zajímavá novinka vztahující se právě k výročnímu modelu iPhonu. Nyní se s námi server iDropNews podělil o několik renderů, který zobrazují možnosti dotykové funkční oblasti ve spodní části displeje iPhonu.

    Analytická společnost KGI již dříve informovala, že displej nového iPhonu 8 by měl mít úhlopříčku 5.8-palců, ale ve spodní části se namísto home buttonu bude nacházet tzv. funkční část, v které budeme hledat spíše ovládací prvky a tlačítka. Reálná zobrazovací plocha displeje by pak byla asi 5.15 palců.

    Funkční část by se do jisté míry mohla podobat Touch Baru nových MacBooků Pro. Mohli bychom v ní najít softwarová tlačítka pro ovládání médií, přijímání/odmítání hovorů a podobně. Na renderech můžeme vidět i možnosti ovládání Photoshopu nebo Touch ID právě v oblasti funkční části.

    Podle nových obrázků se zdá, že rozhodnutí zvětšit displej na úkor jednoho hardwarového home buttonu, bylo velmi dobré rozhodnutí. Otázkou je, jak dobře bude software odladěný a funkčnost této části dotažena do finále. Doufejme, že se to Applu vyvede, stejně jako se mu to povedlo u Touch Baru, který má velmi široké využití a i přes jeho vyšší cenu si určitě našel své příznivce.

    ZANECHAT KOMENTÁŘ

    Prosím zadejte svůj komentář
    Prosím zadejte své jméno zde