Nový iPhone 8 bude mít Touch ID v displeji, 4mm rámeček a „neviditelnou“ přední kameru!

Nově zveřejněná informace o iPhone 8 se zabývá Touch ID senzorem. Dle této informace si Apple pohrává s myšlenkou zabudovat Touch ID do zadního panelu telefonu, jelikož Apple čelí obtížnému začlenění tohoto displeje. Nyní však neprověřená zpráva společnosti iDropNews tvrdí, že Apple testuje dva různé prototypy: jeden s dotykovým ID na přední straně a druhý se senzorem na zadní straně. Zpráva také nabízí několik dalších podrobností…

Zpráva, která cituje zdroje společnosti Foxconn, tvrdí, že navzdory oběma prototypům, které jsou stále testovány, je „velmi pravděpodobné“, že Apple dodá model s dotykovým ID integrovaným do displeje. Touch ID vloženého do displeje je očekáváno jako jeden z nejvíce inovativních prvků pro iPhone 8, avšak nedávné zprávy vyvolaly pochybnosti o tom, zda Apple nebude muset od tohoto ustoupit.

Dnešní zpráva navíc tvrdí, že iPhone 8 bude obsahovat 4mm rámečky okolo celé přední strany displeje. Samotný displej je označován jako „2,5 countered glass“, což v podstatě znamená že kolem okrajů je mírné zakřivení. Zadní strana zařízení by pak měla mít stejný design skla.

Pokud jde o celkovou velikost, tato zpráva tvrdí, že iPhone 8 bude mít 5,8-palcový displej se stejnými rozměry jako iPhone 7, což potvrzuje dřívější zprávy.

V nich bylo také řečeno, že „velké tlačítko napájení budou představovat dva kontaktní body“

A konečně dnešní zpráva tvrdí, že přední kamera bude „neviditelná“ a „skrytá pod displejem“. To je něco, co jsme předtím neslyšeli, ale je v souladu s bezel-less designem.

  • Touch ID v displeji.
  • 4 mm rámečky kolem celého okraje zařízení.
  • 5D tvarované sklo na přední a zadní straně přístroje obklopené kovovým rámem.
  • Bezdrátové nabíjení.
  • Stejné rozměry jako iPhone 7.
  • 5,8 „OLED displej.
  • „Neviditelný“ přední fotoaparát skrytý pod displejem.
  • Velké tlačítko napájení se dvěma kontaktními body

Všechny tyto zvěsti o iPhone 8 by měly být brány s určitou rezervou. Je velmi obtížné odhadnout, jakým směrem se bude společnost Apple v letošním roce s iPhone 8 ubírat. Je také možné, že to ještě ani sama společnost Apple neví.

Spolu se zprávou iDropNews přinášíme i novou sadu konceptů, které zobrazují design bez okraje, „neviditelnou“ přední kameru a další. Co si myslíte o těchto konceptech? Dejte nám vědět v komentářích.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde