Apple se rozhodl svým uživatelům vylepšit jejich fotografické schopnosti při focení na iPhone a spustil tak novou videokonferenční sérii a webové stránky.

Vzdělávací série jsou tvořeny krátkými stručnými klipy, každý kolem 40 sekund, a obsahují pokyny krok za krokem, které jsou vrstvené s krásně natočeným videem. Každé video je navrženo tak, aby vás naučilo pracovat s některými dovednostmi nebo funkcemi fotografování na iPhone 7 i iPhone 7 Plus. Témata jsou například „Jak nasnímat detail na iPhone 7“, nebo „Jak nakreslit skvělý portrét“ na iPhone 7 Plus.

Většina videí se zaměřuje na základní úkoly a naopak bude mnohem užitečnější pro začátečníky iPhone než pro ty, kteří již poznali komplikovanosti používání vestavěného fotoaparátu iPhone.

Jak zblízka zaostřit iPhone 7

Jak vytvořit skvělí portrét na iPhone 7

Zatímco Apple nahrál pět videí na svůj YouTube kanál již 11. května, příslušná webová stránka – „Jak zaostřit na iPhone 7“ – představuje širší škálu videí a témat, z nichž některé se trochu ponoří do skutečných fotografických technik, spíše než do fotoaparátu iPhone. Některé z videí založených na technice fotografování zahrnují „Jak zachytit jedinečný úhel“ a „Jak zaostřit s pouličním světlem“. Jsou ideální pro ty uživatele, kteří již vědí, jak používat iPhone jako fotoaparát – a jen hledají své další dovednosti v oblasti fotografování. Apple pravděpodobně nahraje zbytek videí na svůj YouTube kanál někdy v budoucnu.

V novějším marketingu společnosti Apple se společnost zaměřila zejména na fotoaparát se dvěma objektivy a portrétovým režimem pro iPhone 7 Plus. IPhone 7 Plus byl používán časopisy a redakčními fotografy, kteří fotografovali na profesionální úrovni. Vydavatel Condé Nast dokonce nedávno představil dva kryty časopisů pořízené pomocí aplikace iPhone 7 Plus.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde