Uniklé fotky údajně ukazují chystaný Apple HomePod s displejem

homepod s obrazovkou 2024

Na nedávno uniklých fotografiích od leakera „Kosutami“ se zdá, že konečně vidíme dlouho očekávaný model Apple HomePod s integrovaným displejem. Na jednom snímku je vidět HomePod podobné velikosti jako model druhé generace, ale s LCD displejem na horní straně.

Kosutami také zveřejnil fotografie komponent údajně pocházejících z prototypu HomePodu s velkou dotykovou oblastí nahoře. Tento leaker v minulosti poskytl přesné informace o dosud nevydaných produktech Apple.

Apple údajně aktivně vyvíjí HomePod s displejem

Podle zpráv od 9to5Mac jsou tyto obrázky legitimní a reprezentují skutečný projekt společnosti Apple, nikoliv jen starý prototyp. S interním označením B720 je nový HomePod stále ve vývoji a displej prototypu je plně funkční.

Analýza kódu tvOS 17 naznačuje, že displej bude při přehrávání hudby zobrazovat animované obaly alb. Mohl by také zobrazovat oznámení a další informace, jako je počasí, kalendář atd.

Předchozí zprávy potvrzují existenci HomePodu s displejem

Spekulace o HomePodu s obrazovkou kolují již od roku 2021, kdy Mark Gurman z Bloombergu poprvé napsal, že je ve vývoji. V roce 2022 analytik Ming-Chi Kuo uvedl, že nový HomePod s 7-palcovým displejem by měl být uveden v první polovině roku 2024.

Uniklé obrázky poskytují první konkrétní důkazy o tom, že Apple stále vyvíjí variantu HomePodu s displejem. Sjednocuje se tak několik dlouhodobých spekulací o tom, že Apple přidá do řady HomePod obrazovky.

Apple zkoumá různé nové koncepty HomePodu

Kromě přidání displeje se Apple údajně zamýšlí nad širší strategií domácího zvuku. Údajně se snaží spojit funkčnost Apple TV a HomePodu do jednoho zařízení.

Věří se, že Apple vyvíjí HomePod s obrazovkou umístěnou na otáčivém robotickém rameni, které může následovat uživatele po místnosti. Uniklé fotografie reprezentují jen jeden koncept HomePodu, který Apple zkoumá.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde