Disney a Apple zkoumají možnou spolupráci ohledně sportovní televize ESPN

espn na iphone

Společnost Disney hledá strategické partnery pro svou populární sportovní televizi ESPN a mezi možnými partnery se objevuje i technologický gigant Apple. Disney je odhodlán rozšířit distribuci a nabídku obsahu ESPN a spolupráce s Applem by mohla být velmi atraktivním řešením. V tomto článku se podíváme na možnou spolupráci mezi Disney a Applem ohledně sportovní televize ESPN.

Zájem Disney o Apple

Disney je jednou z firem, které se údajně zajímají o spolupráci s Applem ohledně ESPN. Dalšími zmíněnými partnery jsou Amazon, Google a Microsoft. Spolupráce s technologickými giganty by mohla přinést širší distribuci a větší dosah sportovní televize, což by bylo pro Disney velmi atraktivní.

Lákavá představa ESPN na iPhone

Pokud by Disney a Apple uzavřeli dohodu, mohla by ESPN být předinstalována na iPhonech, což by znamenalo, že uživatelé by měli přístup ke sportovnímu obsahu přímo ze svých zařízení. To by pro uživatele bylo velmi pohodlné a mohlo by to zvýšit popularitu sportovní televize.

Omezení Apple

Nicméně, i když by se Apple mohl ukázat jako ideální partner pro spolupráci s Disney ohledně ESPN, musí být společnost vybíravá. Je nutné zachovat ESPN na kabelových televizích, aby se neomezil přístup k obsahu pro uživatele, kteří nemají předplatné kabelové televize.

Skepse ohledně dohody

I když je možnost dohody mezi Disney a Applem lákavá, někteří odborníci vyjadřují skepsi ohledně reálnosti této spolupráce. Mnoho dohod mezi společnostmi tohoto kalibru je komplikovaných a plných podmínek, a tak je otázkou, zda se obě strany dokážou dohodnout na podmínkách spolupráce.

Závěr

Spolupráce mezi Disney a Applem ohledně sportovní televize ESPN je možná, ale zatím málo pravděpodobná. Disney však nadále hledá strategické partnery pro svou televizi a možnost spolupráce s technologickým gigantem jako je Apple je stále na stole.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde