Problém s vlastními fonty v betaverzích iOS 17 a iPadOS 17: Stále přetrvávající výzva pro uživatele

ios 17 a ipados 17

Pokud jste nadšenými fanoušky Applu a technologických novinek, nemuselo vám uniknout vydání beta verzí iOS 17 a iPadOS 17. Ačkoli jsou letošní betaverze relativně stabilní, je třeba si uvědomit rizika spojená s instalací bety na vaše hlavní zařízení. Mezi dlouhotrvající problémy, které uživatelé nahlásili, patří neodstraněná záhada okolo vlastních fontů.

Popis problému s vlastními fonty

Problém s vlastními fonty trvá od první betaverze iOS 17 a iPadOS 17 a nepříjemně zasahuje do kreativity a individuality uživatelů. I když si mnoho uživatelů nainstaluje oblíbené vlastní fonty, nejsou schopni je použít v žádné z aplikací na svém zařízení. Problém postihuje nejen textové aplikace, ale i další, které by uživatelé rádi personalizovali pomocí svých oblíbených fontů.

Jak autor používá vlastní fonty a proč je to pro něj důležité

Vlastní fonty mají pro některé uživatele klíčový význam. Například pro tvůrce obsahu na platformě YouTube jsou vlastní fonty nezbytné pro vytváření unikátních miniatur, které pomáhají přitáhnout pozornost diváků. Pro ostatní uživatele jsou vlastní fonty důležité pro personalizaci poznámek, plánování nebo kreativního psaní.

Postup přidání vlastních fontů v iOS pomocí správce fontů

Přestože problém s vlastními fonty v betaverzích iOS 17 a iPadOS 17 přetrvává, uživatelé mají k dispozici několik způsobů, jak je přidat do svých zařízení. Jednou z možností je využít správce fontů, který je nyní k dispozici přímo v nastavení systému iOS. Tento postup však není v betaverzích bezchybný a může způsobit nepředvídatelné chyby a nestabilitu.

Problém stále přetrvává (i v betě 4) bez známého řešení

I přes zlepšení v každé betaverzi iOS 17 a iPadOS 17, problém s vlastními fonty přetrvává i v betě 4. Mnoho uživatelů doufalo, že tato dlouhotrvající výzva bude vyřešena v průběhu vývoje betaverzí, ale zatím se nezdá, že by Apple našel řešení.

Závěrečné shrnutí

Přestože betaverze iOS 17 a iPadOS 17 nabízejí mnoho nových funkcí a vylepšení, problém s vlastními fonty přetrvává a brání uživatelům v plné personalizaci svých zařízení. Ačkoli existují postupy pro přidání vlastních fontů pomocí správce fontů, nemůžeme garantovat, že tento proces bude bezproblémový. Doufejme, že vývojáři Apple brzy najdou řešení a přinesou uživatelům plnohodnotnou podporu vlastních fontů v budoucích verzích iOS 17 a iPadOS 17.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde