Samolepky ve Zprávách v iOS 17: Větší kreativita a svoboda vyjádření

ios 17 a ipados 17

S novou verzí operačního systému iOS 17 se dočkáme řady vylepšení, včetně zajímavé novinky ve Zprávách: možnosti vytvářet a umisťovat samolepky. Tato nová funkce přináší uživatelům větší kreativitu a svobodu vyjádření při komunikaci prostřednictvím textových zpráv. V tomto článku se podíváme na fungování samolepek ve Zprávách v iOS 17 a jak je využívat pro zajímavější a zábavnější komunikaci.

Popis fungování

Vytvoření nové samolepky ve Zprávách je snadné a intuitivní. Uživatelé mohou vytvořit novou samolepku z vlastního obrázku nebo ikony. Stačí klepnout na možnost „Samolepky“ a vybrat „Nová samolepka“. Dále je možné použít již existující samolepky, jako jsou emoji nebo Memoji, které jsou součástí systému iOS.

Umístění samolepky

Samolepky mohou být umístěny do konverzace snadným přetažením a puštěním. Uživatelé tak mohou vylepšit své zprávy a vyjádřit své emoce či náladu pomocí různých samolepek. Samolepky lze také odeslat klepnutím na ikonu odeslání.

Druhy samolepek

Ve Zprávách v iOS 17 jsou k dispozici dvě hlavní kategorie samolepek – statické a animované „živé“ samolepky. Statické samolepky jsou statické obrázky, které lze použít k doplnění zpráv. Na druhé straně, animované „živé“ samolepky přinášejí zprávám nový rozměr a pohyb, což umožňuje ještě větší zábavu při komunikaci.

Další možnosti

Jednou z dalších zajímavých možností je vytvoření samolepky z fotky přímo v aplikaci Fotky. Stačí vybrat požadovanou fotografii, upravit ji dle svých představ a následně ji uložit jako novou samolepku pro použití ve Zprávách.

Použití v SMS konverzacích

Samolepky jsou využitelné nejen v iMessage konverzacích, ale také v SMS konverzacích. Uživatelé iOS 17 mohou posílat samolepky i ostatním uživatelům, kteří však tyto samolepky mohou vidět pouze v rámci svých zařízení s iOS 17 a vyšším.

Shrnutí

Příchod samolepek ve Zprávách v iOS 17 přináší uživatelům novou dimenzi a zábavu při komunikaci. Možnost vytvářet vlastní samolepky z obrázků či ikon dává uživatelům větší kreativitu a personalizaci zpráv. Je však třeba mít na paměti, že některé funkce, jako například podpora animovaných „živých“ samolepek nebo využití samolepek v SMS konverzacích, jsou dostupné pouze pro uživatele s iOS 17 a vyšším. Nicméně, zůstávají stále k dispozici i tradiční reakce typu „tapback“, které uživatelům umožňují rychle a jednoduše reagovat na zprávy.

ChatGPT

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde