4. série Ted Lasso: kdy vyjde a co o ní víme?

4 serie ted lasso v roce 2025

Po měsících spekulací a různých rozhovorů během tiskových konferencí se nyní objevily nadějné náznaky, že by se „Ted Lasso“ mohl vrátit s čtvrtou sezónou. Podle nových informací podniklo studio Warner Bros významný krok, když prodloužilo smlouvy několika hlavním hercům seriálu, včetně Hannah Waddingham, Bretta Goldsteina a Jeremyho Swifta. Tento krok naznačuje, že se studio připravuje na potenciální novou sezónu oblíbeného seriálu.

Klíčové postavy zůstávají

Hannah Waddingham, která ztvárňuje majitelku AFC Richmond, Rebeccu Waltonovou, Brett Goldstein v roli nekompromisního Roye Kenta a Jeremy Swift, který hraje ředitele fotbalových operací, jsou mezi herci, jejichž smlouvy byly prodlouženy. Toto rozhodnutí je klíčovým prvním krokem k pokračování seriálu, i když je ještě mnoho kroků, které je třeba podniknout, než může oficiálně začít produkce.

Další kroky a výzvy

Zpráva naznačuje, že Warner Bros. pravděpodobně osloví další klíčové členy obsazení, včetně Jasona Sudeikise (Ted Lasso) a Brendana Hunta (trenér Beard). Proces je však stále v rané fázi a stojí před mnoha překážkami. Jednou z významných výzev jsou časové konflikty, které často trápí takto velké produkce. Kromě toho se zdá, že produkční rozpočet dosud nebyl finalizován a počáteční diskuse o sestavení týmu scénáristů teprve začínají.

Kdy se můžeme dočkat 4. serie Ted Lasso?

Ačkoli zatím neexistuje žádné oficiální potvrzení od Warner Bros. nebo Apple TV+, první náznaky směřují k možnosti zahájení produkce na začátku roku 2025. Pokud vše půjde podle plánu, fanoušci by se mohli dočkat návratu Teda Lassa a jeho týmu nejdříve na ke konci roku 2025.

Naděje z nejvyšších míst

Brendan Hunt, který hraje trenéra Bearda a je také jedním z tvůrců seriálu, zmínil setkání s generálním ředitelem společnosti Apple Timem Cookem. Během návštěvy Cook vyjádřil své uznání za tvrdou práci herců a štábu a mimochodem zmínil svou naději, že se dočkáme čtvrté sezóny. I když nejde o oficiální potvrzení, tento komentář od jedné z nejvlivnějších osobností technologického světa přidává na optimismu ohledně návratu seriálu.

Ačkoli stále přetrvává mnoho nejistot, prodloužené smlouvy a počáteční fáze plánování nabízejí naději, že by se Ted Lasso mohl triumfálně vrátit se čtvrtou sezónou a přinést fanouškům po celém světě více humoru, emocí a fotbalové moudrosti.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde