Očekává se, že společnost Apple v pondělí, 5. června odhalí další důležitou aktualizaci softwaru pro iPhone, iPad a iPod Touch, během světové developerské konference (WWDC). I když jsme v minulosti slyšeli již mnoho pověstí o tom, co iOS 11 může přinést, dnes ráno byly zveřejněny další zvěsti, co vše by mohl nový software obsahovat.

Vylepšení funkce FaceTime

Jako první a nejdůležitější byla zveřejněna zpráva o vylepšené funkci FaceTime, kde by měla funkce s novým iOS 11 poskytovat vylepšení videohovorů a uživatelé si budou moci dopřát hovory s až pěti lidmi najednou.

Další zajímavostí je také, že Apple chce nastavit FaceTime Audio jako výchozí nastavení pro volání mezi uživateli iPhone – i když se toho děsí operátoři po celém světě. Tato funkce by v podstatě umožňovala komukoliv, kdo používá iPhone, volat se všemi ostatními vlastníky iPhone zdarma a to bez potřebného LTE připojení a i přesto zažít čistý zvuk z hovorů.

Inteligentní režim nízké spotřeby

V neposlední řadě, se mluví o takzvaném inteligentním režimu nízké spotřeby pro zařízení s iOS 11, který by se měl přizpůsobil podle vlastního aktuálního využití, aby maximalizoval výkon baterie během dne. Podrobnosti o této technologii jsou v tomto okamžiku neznámé, takže si budeme muset počkat a uvidíme, co nám příští měsíc Apple přinese, ale zní to docela slibně.

„Inteligentní, automatický režim nízké spotřeby bude studovat vaše návyky v režimech s nízkým výkonem (jak často a kdy Váš iPhone používáte) a přizpůsobí se tomuto plánu“. Dalším vylepšením bude také lokalizace. Pokud například opustíte domovskou Wi-Fi síť a máte méně než 20% baterie, automaticky se zapne režim nízké spotřeby“.

Další funkce v iOS 11

Mezi další funkce, které by mohly být v novém iOS 11, patří „Apple placení mezi jeho uživateli“ (o tomto systému Vám přineseme podrobnosti v jednom z dalších článků), spousta nových a úžasných funkcí pro předplatitele Apple Music, stejně jako často zmiňovaný Dark Mode, jehož vydání bylo již předpovídáno při představování iOS 10 v loňském roce, tak nakonec tato funkce do ostrého provozu spuštěna nebyla, což nás vede k přesvědčení, že by Apple mohl tuto funkci představit letos – zejména ve spojení s OLED displeje, kterým by měl být vybavený iPhone 8 (nebo iPhone Edition).

IOS 11 by mohl také projít některými zásadními změnami, včetně přidání nových tlačítek Nastavení, vylepšení panelu widgetu a celkového vylepšení rychlosti a zabezpečení.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde