Zprávy o designu nového iPhone 8 se v posledních dnech šíří internetem. Zprávy, a plánech společnosti Apple, které jsou zaměřeny na umístění Touch ID pro nový iPhone 8, který je jedním z konstrukčních charakteristik. Jedním z dalších charakteristických dílů pro IPhone 8 bude mít zakřivený OLED displej. Pokud se však potvrdí výkres, který byl ve středu umístěn na internetu, byly by tak potvrzeny některé z pověstí o umístění Touch ID na zadní straně telefonu.

Toto by byla převratná změna v historii iPhone. Sonny Dickson ukázal na svém oficiálním Twitteru výkres, který zobrazuje zadní panel telefonu. Kulatá díra těsně pod logem Apple na zadní straně přístroje naznačuje, že by se Apple mohl touto cestou uchýlit.

Za zmínku však také stojí, že informace, které kolují poslední týdny internetem se rozchází v jedné zásadní věci. Dle jedné by měl bát právě Touch ID umístěn na zadním krytu telefonu, dle druhé by měl být Touch ID integrovaný do 5,8 palce OLED displeje na přední straně zařízení.

Dle informací o Applu týkající se integraci Touch ID do displeje by mohlo trvat ještě několik let. Tento senzor by byl průlomový a uživateli by takto bylo odemčeno několik dalších možností, jako je odemykání, komunikace, ale hlavně placení pomocí Apple Pay a to pouze umístěním prstu na OLED displej. Nicméně se objevily také zprávy, že se Apple potýká s nepředvídatelnými problémy s výrobou a Apple se rozhodl od tohoto konceptu s Touch ID integrovaného do displeje ustoupit. Místo toho se rozhodl integrovat čtečku otisku prstů do zadního krytu a tím podstatně urychlit výrobu a také uvedení na trh. Apple by chtěl iPhone 8 představit na konferenci v září zároveň s iPhone 7s a iPhone 7s Plus.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde