Dnes vydal Apple několik populárních aplikací pro MacOS a iOS zdarma a to pro všechny.

Díky této aktualizaci se aplikace iMovie, GarageBand a iWork pro Mac a iOS jsou nyní v App Store ke stažení zdarma. Před dnešní aktualizací byla sada těchto aplikací zdarma pouze na zařízeních zakoupených od roku 2013. Uživatelé, kteří měli starší zařízení a aplikace si nezakoupily mají nyní ve svém App Store tyto aplikace zdarma.

Toto je pozitivní zpráva pro uživatele, kteří si zakoupili například starší zařízení a aplikace pro ně byly placené. Ti byli v podstatě donuceni, aby si iMovie, GarageBand, nebo iWork zakoupili v App Store odděleně. Nyní je tato aplikace zdarma i pro tyto uživatele, jedním z důvodu poskytnutí aplikací zdarma bylo, aby uživatelé se naučili tyto aplikace používat a tím Apple přilákal nové uživatel.

Navíc tím Apple také usnadnil stahování a správu těchto aplikací firmám a vzdělávacím institucím. Tyto instituce mohou zdarma stahovat distribuční kopie aplikací iMovie, GarageBand a iWork prostřednictvím množstevních nákupů pro MacOS a iOS, které jsou spravovány prostřednictvím řešení Apple konfigurátoru nebo Mobil Device Management, podle dnes publikovaného dokumentu.

Pokud si chcete bezplatně stáhnout některou z aplikací, postupujte podle níže uvedených přímých odkazů

Mac OS aplikace:

iMovie pro Mac

GarageBand pro Mac

Pages pro Mac

Numbers pro Mac

Keynote pro Mac

iOS aplikace:

iMovie pro iOS

GarageBand pro iOS

Pages pro iOS

Numbers pro iOS

Keynote pro iOS

 

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde