Dne 12. září oznámila společnost Apple jeden z nejvíce inovativních produktů v posledních letech, iPhone X. iPhone X budete moci předobjednat od 27. října 12:01 hodin a bude k dispozici ke koupi od 3. listopadu.

IPhone X slibuje chytlavější a citlivější zážitek z používání smartphonu, což dokazuje, že Apple zůstává vůdcem tohoto trhu. Je úžasné, jak fungují nové technologie od Apple, jako je rozpoznávání obličeje, OLED Super Retina Display a zároveň nový design. To je opravdu nejlepší iPhone všech dob!

Displej

iPhone X má elegantní 5,8 palcový displej Super Retina od okraje k okraji. Jedním z nejvýznamnějších rozdílů mezi iPhone X a iPhone 8 je to, že iPhone X je vybaven OLED obrazovkou, která zobrazuje živější barvy s nižší spotřebou energie.

TrueDepth fotoaparát

iPhone X je vybaven větším a rychlejším senzorem 12MP, hlubšími pixely, 3D rozpoznáváním tváře známým jako ID obličeje a novým teleobjektivem s OIS.

Nová gesta

Nová gesta slibují, že iPhone bude ještě intuitivnější. Místo toho, že použijete tlačítko Home, přejedete prstem nahoru, abyste opustili aplikaci, nebo přejedete prstem dolů, abyste zobrazili svůj ovládací panel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde