Zdá se, že zaměstnanci Apple letos pracují velmi pilně, což naznačuje, že se Apple připravuje na vydání tří nových iPhone modelů, včetně iPhone 8 s novou technologií a novým designem. AppleInsider zkoumá, proč se tomu v letošním roce výročí iPhone stane.

Pokud jste posledních několik měsíců slýchávali zprávy společnosti AppleInsider a z jejího dodavatelského řetězce, předpokládalo se, že iPhone 8 bude vydán jak je již na podzim tradicí iPhone 7s. Kde iPhone 7s bude pravděpodobně nějak vylepšen oproti iPhone 7, říká se, že iPhone 8 je nabitý hromadou nových technologií Apple.

Předpokládá se, že model iPhone 8 bude mít OLED displej s okrajem o velikosti 5,1 palce – zbytek je věnován virtuálním tlačítkům. Ztráta nebo odstranění rámečku by umožnilo společnosti Apple integrovat větší baterii do podobného formátu jako je iPhone v velikostí 4,7 palce. Také očekáváme nový 3D skener obličeje.

S úplným redesignem uvedeným v přístroji, který bude obsahovat zakřivené sklo a bezdrátové nabíjení, některé zprávy odhadovaly cenu iPhone 8 na více než 1000 dolarů (25.000Kč).

Apple byl neobyčejně podrobný ohledně budoucích plánů

Ne, neoznámil vydání iPhone 8, ale samozřejmě poukazují na velký prodejní potenciál tohoto zařízení.

Apple ale poprvé promluvil o budoucích technologiích, které jsou pro společnost velmi inovativní, přičemž se zaměřují na specifické uživatelské segmenty. Technologie pro iPhone 8 nebude výjimkou.

V únorovém rozhovoru řekl generální ředitel Apple Tim Cook virtuální realitu jako velký „nápad“, a to hned vedle samotného smartphonu.

„Smartphone je pro každého, nesmíte si myslet, že iPhone je o určitém demografickém nebo venkovském nebo vertikálním trhu: je to pro každého! Myslím, že virtuální realita je obrovský pokrok,“ řekl Cook. „Nedokážu si ani představi, co vše by bylo možné v tomto směru vytvořit, mohlo by to vylepšit mnoho životů a být velmi zábavné.“

Cookovi nedávné výpovědi naznaovaly, že Apple chce v budoucnu uvést na trh nové systémy pro virtuální, nebo smíšenou realitu.

Technologie, které podporují perfektní virtuální realitu, jsou drahé. Proč je tak nezahrnout do telefonu, který může, nebo nemusí stát více než 1000 dolarů?

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde