Analytik KGI předpovídá horší prodeje Galaxy S8 i kvůli novému iPhonu 8

    Analytik Ming-Chi Kuo ze společnosti KGI, od kterého pochází mnoho informací ohledně nového iPhonu 8, nyní vydal zprávu týkající se Samsungu Galaxy S8, což je jeden z potenciálních konkurentů iPhonu. Kuo tvrdí, že tento smartphone nezaznamená tak velkou poptávku, jakou zaznamenal například model Galaxy S7 loni. Jednou z příčin bude loňský debakl Samsungu s vybuchujícími bateriemi a dalším důvodem bude také desetileté výročí Applu, při kterém by měly být představeny tři nové iPhony.

    Dále se v reportu analytika KGI můžeme dočíst, že nový Galaxy S8 postrádá atraktivní funkce či výbavu, kvůli které by měli lidé důvod jej kupovat. Nový OLED displej u iPhonů by mohl nalákat ještě větší počet uživatelů, než tomu bylo loni u modelů iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Nic takového S8 nenabízí.

    Kuo dále zmiňuje vlastnosti, kvůli kterým by si iPhone 8 mohl najít velký počet kupců. Jedná se o již zmíněný OLED displej, bezdrátové nabíjení, skleněný design a další. Velké množství spekulací ohledně nového iPhonu 8 jsme pro vás shrnuli poměrně nedávno v jiném článku.

    Někteří analytici předvídají, že výsledný design iPhonu 8 a Galaxy S8 bude velmi podobný, Kuo si však myslí, že by tato podobnost měla mít spíše pozitivní vliv na prodeje iPhonů a negativní vliv na prodeje vlajkové lodě Samsungu. Nový Samsung Galaxy S8 má být představen již 29. března a my vás o něm budeme i nadále informovat.

    ZANECHAT KOMENTÁŘ

    Prosím zadejte svůj komentář
    Prosím zadejte své jméno zde