Příprava výroby iPhonů pro rok 2017 běží na plné obrátky a Apple vytvořil u Samsungu objednávku na OLED displeje v celkovém množství 70 milionů kusů, jak píše Nikkei. Samsung, jak je již známo, se stala jako jediná dodavatelem displejů pro Apple.

Dle předpokladů by měl být nový iPhone kompletně přepracován a to nahrává také předpokladům jeho prodejů, jedním z hlavních lákadel bude displej „edge-to-edge“, tělo ze skla, tím by se však jeho cena měla vyšplhat poměrně vysoko. Toto bývá zpravidla u nově vydaného iPhonu již standardem.

Dle Nikkei tyto informace pocházejí z dodavatelského řetězce a zprávu potvrzují také odhady poskytnuté společností IHS Markit analytik, Davida Hsieha.

Již kolují zvěsti, že by OLED iPhonů měl být v den jeho vydání nedostatek a ke všem zákazníkům by se zařízení v tomto roce nemuselo dostat, objednávky by tak měly být dodány až začátkem roku 2018.

Nikkeiho zdroje přinesly zprávy, že by nový iPhone kromě nového displeje, měl mít i mnohá další vylepšení, čímž se potvrzují některé dřívější zprávy.

Na svých stránkách uvádí, že by měl být vybaven OLED iPhone displejem o velikosti 5,2 palce a to bez tlačítka home. Nicméně další modely 4,7 a 5,5 palce budou vybaveny LCD displejem a tlačítkem home, jak je známe dnes. Všechny tři Iphony budou vybaveny funkcí bezdrátového nabíjení. Verze s OLED displejem bude navíc dodávána s 3D kamerami, které podporují rozeznávání obličeje.

Dalším vylepšením iPhone 8, jak dále uvádí zpráva Nikkei, patří vylepšení fotoaparátu, rychlejší a efektivnější A11 procesor, dotykový ID senzor vestavěný do displeje a rozšířená funkčnost přední kamery pro virtuální realitu.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde