Nové iPhony půjdou na trh pouze ve třech barevných provedeních

    Pokud jste byli loni překvapeni z velkého množství barevných provedení nových iPhonů 7, možná již očekáváte podobnou barevnou nadílku i pro letošní generaci iPhonů. Té se však nedočkáte. Analytik společnosti KGI Securities Ming Chi-Kuo přišel s informací, že nové modely iPhonů půjdou na trh ve třech barevných provedeních – černá, stříbrná a zlatá. Patrně se tedy nedočkáme různých odstínů černé ani tzv. „rose gold“, jako tomu bylo loni.

    Dále by všechny nové iPhony měly zvládat velmi rychlé nabíjení, bude však nutno dokoupit si Type-C adaptér, takže to určitě nebude zadarmo.

    Kuo nyní tvrdí, že nové iPhony na konci srpna čekají poslední testy a kontroly, aby se v průběhu září mohly začít masově vyrábět. Oproti původním předpokladům, že výroba začne až v říjnu, má tedy Apple měsíční náskok.

    Vypadá to, že všechny tři nové modely budou představeny již v průběhu září. OLED varianta by měla být k dispozici velmi brzy, Kuo očekává, že se jich ještě ve třetí čtvrtině roku stihne prodat více než 2 miliony. Zákazníci, kteří touží po modelu iPhone 8, si však budou muset počkat. Dodávky těchto přístrojů budou o poznání pomalejší a vzhledem k velké poptávce, která je očekávána, by mohly být v mnoha zemích dostupné až na začátku roku 2018.

    ZANECHAT KOMENTÁŘ

    Prosím zadejte svůj komentář
    Prosím zadejte své jméno zde