Rychlý ořez fotografií ve Fotkách v iOS 17: Snadná a efektivní úprava obrázků

Společně s velkými novinkami přináší iOS 17 i drobná vylepšení, která usnadňují a zlepšují uživatelskou zkušenost. Jednou z těchto užitečných funkcí je rychlý ořez fotografií přímo v aplikaci Fotky. Tato nová funkce umožňuje snadnou a efektivní úpravu obrázků, což je pro uživatele iOS 17 velkou výhodou.

Popis použití rychlého ořezu

Pro využití rychlého ořezu fotografií stačí v aplikaci Fotky otevřít požadovanou fotku. Poté jednoduše roztáhnout dva prsty po obrazovce, aby se zvětšil obraz a zobrazilo se tlačítko Ořez. Tímto jednoduchým gestem uživatelé aktivují funkci pro rychlý ořez.

Klepnutím na tlačítko Ořez fotka ořízne na aktuální zobrazený výřez

Jakmile se zobrazí tlačítko Ořez, stačí na něj klepnout a fotka se okamžitě ořízne na aktuální zobrazený výřez. Tato funkce je zvláště užitečná, pokud uživatelé potřebují rychle oříznout fotku a nemají čas na pokročilé úpravy.

Změna poměru stran ořezu

Uživatelé mají také možnost změnit poměr stran ořezu své fotky. Stačí dlouze podržet tlačítko Ořez a objeví se další volby pro změnu poměru stran, například na 1:1, 4:3, 16:9 a další.

Úprava ořezu před potvrzením

Když uživatelé klepnou na tlačítko Ořez, mohou dále upravit ořez své fotky před potvrzením. To znamená, že pokud chtějí zachovat poměr stran blízký originální fotce, mohou ořez ručně upravit dle svých představ předtím, než tlačítkem Hotovo potvrdí provedené úpravy.

Zhodnocení zjednodušení funkce

Rychlý ořez fotografií ve Fotkách v iOS 17 přináší zjednodušení úprav obrázků přímo na zařízení. Uživatelé nemusí používat externí editory nebo složité aplikace, protože vše, co potřebují, je k dispozici přímo v aplikaci Fotky.

Závěrečné shrnutí

Funkce rychlého ořezu fotografií je významným přírůstkem pro uživatele iOS 17, kteří chtějí rychle a jednoduše upravit své obrázky přímo na svých zařízeních. Snadná dostupnost a jednoduché použití této funkce dělá z ořezu fotek v iOS 17 mnohem pohodlnější a efektivnější zážitek.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde