iPhone SE 2, iPhone 9 nebo iPhone SE (2020)? Jak se nakonec bude jmenovat nový iPhone?

iphone se 2 nebo iphone 9 jak se bude jmenovat novy iphone

AKTUALIZACE: nový iPhone SE (2020) byl představen. Podívejte se na jeho nové funkce, specifikace a porovnání s iPhone 8 v našem kompletním souhrnu.

Jak je snadné vytvořit „únik“ informací ze stránek Applu můžete vidět hned v titulní fotce článku. Každý den se objevují nové „zaručené“ informace, jak se bude nástupce iPhone SE jmenovat. Ikdyž by novému modelu logicky nejlépe seděl název iPhone SE 2, v následujícím textu se kriticky podíváme na různé „úniky“ informací, které mluví pro jednotlivé názvy.

iPhone SE (2020)

V posledních dnech se zdálo podle informací, které zjistil server 9to5mac, že se nový model iPhone bude jmenovat iPhone SE (2020). Toto tvrzení podporuje snímek obrazovky z oficiálních stránek Apple, kde bylo údajně chvíli dostupné tvrzené sklo Belkin pro modely iPhone SE / 8 / 7. Není ale jasné, jestli není tento snímek obrazovky upravený.

iPhone 9

Pro název iPhone 9 mluví zejména únik informací od amerického operátora Verizon, který zmiňuje iPhone 9 ve svém dokumentu o slevách výměnou za odkup staršího zařízení. O tomto úniku informoval na svém twitteru analytik Jon Prosser. Je ale možné, že se jen jedná o záměrný krok Verizonu, kterým na sebe chce upozornit a udělat si zdarma reklamu.

iPhone SE 2

Název iPhone SE 2 by k novému modelu logicky seděl. Tento název byl použit třeba v případě Amazonu a Totallee, kteří zahájili předobjednávky zadních krytů. V tomto případě není pravděpodobné, že by prodejci zadních krytů znali název chystaného iPhone, ale je pravděpodobnější, že zvolili ten nejlogičtější název. Tuto hypotézu podporuje další „únik“ ze skladu prodejce Best Buy, kde vznikla fotka zadního krytu od firmy UAG. Na krabičce není žádný konkrétní název, pouze „Nový 4,7palcový iPhone, 2020“.

Přečtěte si také kompletní souhrn informací a spekulací o iPhone SE 2.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde