iPad Pro M3: Spekulace o modelech s úhlopříčkami 11, 12 a 14 palců

ipad pro m3

Přečtěte si stručný přehled všech spekulací o iPadu Pro s M3 čipem. Od ceny a specifikací až po datum vydání.

Kdy se vyjde nový iPad Pro M3?

Po roce 2023, kdy jsme se nedočkali žádných aktualizací iPadů, se zdá, že v roce 2024 by mohl přijít nový iPad Pro. Poslední aktualizace této řady proběhla v říjnu 2022, a vzhledem k tomu, že nové modely iPadu Pro obvykle vycházejí každých 18 měsíců, mohl by být jarní update v roce 2024 velmi pravděpodobný, možná na jarním eventu Apple, pokud se nějaký bude konat.

Nový design a rozměry iPadu Pro

Zprávy naznačují, že nový iPad Pro bude tenčí, což je důsledek přechodu na OLED displeje. To by mělo umožnit snížení tloušťky zařízení o několik milimetrů. Spekulace také naznačují změnu orientace přední kamery z orientace „na výšku“ do orientace „na šířku“. Podobně tomu je u standardního iPadu, díky čemuž by se FaceID nastavovalo při držení iPadu v orientaci „na šířku“.

Nová velikost iPadu Pro: Bude 14palcový model?

Spekulace o novém modelu s úhlopříčkou 14 palců vedle stávajících 11 a 12palcových modelů iPadu Pro jsou stále silnější. Některé spekulace naznačují, že tento větší model by mohl nahradit jeden z menších modelů, zatímco jiné naznačují, že by se mohl přidat do nabídky jako další varianta.

Displej nového iPadu Pro: Přechod na OLED

Podle analytiků a zpráv se očekává, že nové modely iPadu Pro přejdou z LED a mini-LED displejů na OLED, což by mělo přinést lepší obrazovou kvalitu a tenčí profil zařízení.

Cena nového iPadu Pro

Ačkoliv jsou stávající modely iPadu Pro na trhu za různé ceny, přechod na OLED displeje a případné představení většího 14palcového modelu by mohl vést k navýšení cen. Specifikace nových modelů by mohly zahrnovat vylepšené komponenty, což by také mohlo ovlivnit konečnou cenu.

Specifikace nového iPadu Pro

Očekává se, že nové modely budou poháněny čipem M3, což by mělo znamenat významný nárůst výkonu oproti současným modelům s čipem M2. Kromě toho se spekuluje o větší velikosti základní paměti a úložiště, což by mělo poskytnout uživatelům více prostoru pro jejich aplikace a data.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde