Začátkem tohoto týdne se objevila zpráva o iPhone 8, která tvrdí, že Apple bude využívat 3D snímacích kamer, které budou dodávat iPhone 8 dvě nové funkce. Zdroje z dodavatelského řetězce Asiese tuto fámu potvrzují a přináší více podrobností o tomto systému pro iPhone 8.

Podle DigiTimes zdrojů bude Himax Technologies skutečně mezi dodavateli komponent pro OLED iPhone 8.

Himax bude dodávat skleněné komponenty, jako například COG (Čipová technologie ve skle), ve které bude zabudován společně s 3D snímacím modulem Lumentum v iPhone 8.

Přední kamera bude obsahovat VCSEL (laserové rozpoznávání, například obličeje) na bázi DOE (Difrakční optické prvky), které budou podporovat 3D snímací a 3D modelovací schopnosti.

Tak by tyto kamery mohly Galaxy S8 porazit, pokud jde o 3D funkce, kterými bude iPhone 8 vybaven a aplikacím pro virtuální realitu, zároveň však bude iPhone 8 nabízet i vyšší zabezpečení.

Kromě těchto funkcí bude přední VGA kamera s 3D snímáním nabízet již zmiňované zvýšení bezpečnosti na základě rozpoznávání obličeje. Tento systém by měl být však mnohem dokonalejší díky technologii skenující důkladněji hloubku skenovaného pole, než má Samsung Galaxy S8.

Nová vlajková loď od Samsung také podporuje odemykání pomocí rozpoznání obličeje, ale systém samotný může být odemčen pomocí samotné fotografie. Samsung si je této chyby vědom a proto nebude možné používat u Samsungu tuto funkci například při placení.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde