Dle nového výzkumu analytiků společnosti Barclays je pravděpodobné, že Apple 2017 lineup bude vybaven displejem s technologií future true tone, což je realistické zobrazování barev. Původně byla technologie představena exkluzivně k iPad Pro, Apple se však může pochlubit touto technologií, která využívá čtyř okolních čidel pro automatické přizpůsobování barev a intenzity displeje tak, aby světlo odpovídalo danému prostředí. Výsledkem je tedy displej s více přírodními odstíny barev, což uživateli zpříjemní zážitek s tímto zařízením.

 

Ve spojení s „edge-to-edge“ displejem, který by podle některých zpráv měl právě iPhone 8 obsahovat, bude doplněním pro vlajkovou loď Apple. Displej by měl být vybaven nejpokročilejší technologií společnosti Apple, avšak by se nemělo jednat o zakřivený displej, jako má například Samsung Galaxy S8.

 

Ale nyní dáme zobrazovací technologie stranou, Apple iPhone 8 bude monstrózní zařízení, které bude nepochybně asi doposud největším upgradem v životě iPhonů. Některé z pověstí o zařízení mluví o bezdrátovém nabíjení, extrémně rychlém procesoru A11, vylepšenou odolností proti vodě a prachu, mnohem delší výdrže baterie. A co víc, iPhone 8 bude údajně také vybaven řadou pokročilých 3D kamer, které by mohly být použity pro rozpoznávání tváří a rozšíření pro virtuální realitu.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde