Kvůli rostoucímu počtu dostupných titulů a snadné dostupnosti pro naše telefony se mobilní hry staly již nedílnou součástí zábavy pro mnoho milionů uživatelů iPhonů a Android, zejména těch, kteří se chtějí ponořit do nových titulů. V dnešní obrovské nabídce her již není snadné najít právě hru, která nám opravdu vyhovuje. Toto je důvod, proč Apple dává některé nové tituly v App Store, po určitou dobu, zdarma. Níže Vám přinášíme vybrané hry.

1. Planescape: Torment

Původně spuštěn pro PC v roce 1999, populární hra (RPG), Planescape: Torment, se oficiálně dostal do iOS App Store. Nastavený mezi pozadí notoricky známého vesmíru Dungeons & Dragons, tento RPG v bojovém stylu se může pochlubit známým a přesto přezbrojeným způsobem hry. Jak se prolíná graficky intenzivním městem Sigil, budete muset prozkoumat různá letadla, vyřešit stále složitější hádanky a zapojit se do taktického boje s řadou protivníků. Hra s více než 50 herními hodinami, Planescape: Torment je dokonalým novým přírůstkem do vaší sbírky RPG založené na iOS a lze jej stáhnout z App Store pouze za 9,99 dolarů.

2. LabyrintK dispozici je nesčetné množství her ve stylu Labyrintu – ale pouze jeden je k dispozici ke stažení ZDARMA! Na omezenou dobu přejděte na Apple App Store a získejte bezplatnou kopii této návykové hry v klasickém stylu. Když nakloníte svůj iPhone nebo iPad do různých poloh, abyste mohli navádět kuličku na obrazovce, budete muset být opatrní, abyste se vyhnuli všem dírám, které jsou metodicky rozptýleny kolem vaší cesty. S více než 50 jedinečnými hádankami je Labyrint jednoduchá a příležitostná hra, která zajistí, že vaše ruce a mysl budou zaneprázdněny celé hodiny.

3. Broadside

Vydejte se do neznámé „mezigalaktiky“ v této návykové bojové vesmírné střílečce. Během průchodu galaxií při hledání hodnotných zdrojů se zapojíte do stále více náročných bitev, převezmete kontrolu nad novými kosmickými loděmi a vybavíte se zbraněmi, které potřebujete, abyste bojovali proti nepřátelům. Vychutnejte si 10 vzrušujících lodí, ze kterých si vybíráte, ztratíte se ve stratosféře a nakonec si uvědomíte, jak je zábavné bojovat proti vašim protivníkům ve vesmíru. Právě vydané na Apple App Store, můžete stáhnout Broadside. Nyní za pouhých 1,99 dolarů.

4. Hyperburner

Získala ocenění „Pocketgamer Gold Award“ za „úžasnou estetiku a perfektní ovládání“, Hyperburner je graficky povedená, vysokorychlostní létající hra, která Vás vezme na hvězdnou cestu. Díky šesti unikátním zónám, které se mohou pochlubit pěti náročnými etapami, je vaším cílem navigovat na vaší lodi intenzivněji a nebezpečněji – vyhnout se objektům a odemykat nové úkoly. Tento týden je Hyperburner je hra na App Store zdarma.

5. Mellow Drops

Překlopte svůj svět vzhůru nohama, a to doslova, když hrajete Mallow Drops – stejně zábavnou a návykovou novou puzzle hru pro iOS. Když se pohybujete a projdete cestou přes více než 100 stoupajících úrovní, budete muset shromáždit všechny ztracené vejce patřící k ptákům kiwi. Tato nová hra je pouze tento týden za 2,99 dolarů.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde