Pioneer představil dvojici vychytaných sluchátek s Lightning konektorem!

Určitě není nutno představovat společnost Pioneer, která si své místo na trhu se spotřební elektronikou a především hudební elektronikou již dávno vydobyla. Je to společnost s téměř osmdesátiletou tradicí a i přesto stále stíhá nejnovějším trendům.

Včera tato společnost představila nová sluchátka Rayz a Rayz Plus. Odlišuje je především přítomnost Lightning konektoru namísto 3.5 jack konektoru. Pioneer tvrdí, že s těmito sluchátky a Lightning konektorem zažijete něco, co byste s klasickým jackem nikdy nezažili. Je otázkou na kolik jsou takové spekulace opodstatněné a do jaké míry se jedná o marketingovou masáž, za vyzkoušení to ale určitě stojí.

Pioneer navíc vyřešil problém, na který si stěžovalo mnoho uživatelů jablíčkových zařízení po odstranění jack konektoru z nových maců. Tyto sluchátka mají další konektor, do kterého můžete připojit váš iPhone, který lze nabíjet a při tom nerušeně poslouchat hudbu.

Nová sluchátka Rayz a Rayz Plus navíc přichází s novou funkcí LightX, díky které by měly odebírat co možná nejmenší množství energie z iPhonu, ke kterému jsou připojeny. Dále mají být tyto sluchátka vybaveny i množstvím dalších funkcí například pro odstínění okolního hluku nebo pro vypnutí sluchátek jakmile je vyndáte z ucha a jejich opětovné zapnutí po nasazení. Použitelnost sluchátek je vylepšena díky aplikaci Rayz app, která má vlastní equalizér nebo sekci pro programování tlačítek na sluchátkách.

Levnější varianta Rayz bude stát 99,95 USD a dražší Rayz Plus 149,95 USD. Tato cena určitě není nejnižší, ale díky množství přídavných funkcí tato sluchátka mohou zaujmout! Zatím nevíme, zdali se dostanou do České republiky, ale pevně věříme, že ano.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde