Toužíte po barevných AirPods ke svému iPhonu? Máme pro vás řešení!

Už jste přemýšleli o objednání bezdrátových sluchátek AirPods k vašemu iPhonu, ale nelíbí se vám nudné bílé provedení? Nedávno se šířila informace i o černém lesklém provedení, ale ani to není pro milovníky barev žádná výhra. Řešení přinesla společnost ColorWare, která se zabývá obarvováním elektroniky. Na webu této společnosti naleznete velké množství produktů, které ColorWare barví. Může se jednat o sluchátka Bose, ovladače Xboxu nebo dokonce celou konzoli PS4. Novinkou, která přibyla do portfolia této firmy jsou bezdrátová sluchátka Apple AirPods.

Tato společnost nabízí 58 barevných variant, které můžete jakkoliv kombinovat, takže se může stát, že potkáte člověka s modrým pravým sluchátkem, červeným levým sluchátkem a zelenou krabičkou na sluchátka. K dispozici je také na výběr z matného nebo lesklého laku.

ColorWare si však svoji práci nechá bohatě zaplatit. Obarvená sluchátka AirPods vyjdou na 289 USD a obarvený case na dalších 30 USD. Dobrá zpráva je, že cena již zahrnuje sluchátka.

Proces barvení sluchátek rozhodně není jednoduchý. Údajně trvá 6 týdnů a ColorWare musí kompletně sluchátka rozebrat, čímž majitelé sluchátek přichází o jejich záruku. Nicméně tato společnost je již ověřená a zákazníci se tak nemusí ničeho bát. V nabídce má i barvení iPhonů všech možných generací a MacBooků, takže si můžete pořídit svou vlastní sestavu Apple produktů v jednotném barevném stylu.

 

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde