Nové Airpods Pro 2 s USB-C ukrývají překvapení

Apple-AirPods-Pro-2-USB-C

Apple včera představil novou verzi sluchátek AirPods Pro 2 s novou krabičkou. Aktualizovaná krabička nabízí nabíjení přes USB-C, jak ze zásuvky, tak i z iPhone/iPadu. Ukázalo se, že to ale není vše. Nová sluchátka nabízejí lepší zvukový zážitek a větší odolnost proti prachu.

Nové zvukové schopnosti

V nejnovější tiskové zprávě Apple hrdě vyzdvihuje schopnost druhé generace AirPods Pro pordporovat 20bitový bezztrátový zvuk s frekvencí 48 kHz. Tato funkce zajišťuje zážitek s mimořádně nízkou latencí, zejména ve spojení s chystanou náhlavní soupravou Apple Vision Pro, která má mít premiéru na začátku roku 2024. Po očekávaném uvedení soupravy Vision Pro na americký trh mohou uživatelé očekávat špičkovou kvalitu bezdrátového zvuku. Tato kombinace slibuje novou definici zábavy, hraní her, interakce přes FaceTime a dalších věcí.

Zvýšená odolnost

Apple se nezastavil u vylepšení zvuku. Vylepšili odolnost AirPods Pro proti prachu, která se nyní může pochlubit stupněm krytí IP54 jak pro sluchátka, tak pro jejich nabíjecí pouzdro.

Cena a dostupnost

Nedočkaví zákazníci si mohou vylepšená sluchátka AirPods Pro objednat za cenu 6 790 Kč. V kamenných obchodech budou k dostání od pátku 22. září a stejně tak i v e-shopech: Smarty a Alza.

Pozoruhodné je, že se Apple rozhodl nenabízet nabíjecí pouzdro USB-C samostatně. Kromě toho vyřadil předchozí variantu AirPods Pro s Lightning pouzdrem. Včerejší oznámení však bohužel nepřineslo žádné aktualizace pro standardní AirPods třetí generace ani AirPods Max.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde