Nové zařízení společnosti Samsung, Galaxy S8, je bezesporu výborný. Je rychlý, výkonný a má spoustu nových funkcí. Zatímco pro Samsung je to naprosto nejnovější a nejlepší telefon, je ale lepší než starší iPhone 7 Plus? Nejdříve jsme byli nakloněni tomu říci, že ne, ale… Z různých důvodů jsme to prostě udělat nemohli a níže Vám přinášíme 5 důvodů, proč je iPhone 7 Plus celkově lepší zařízení než nejnovější vlajková loď Samsungu.

5. Červeně zbarvený displej

Zatímco se Samsungu povedlo z Galaxy S8 vyrobit přístroj, který nevybuchuje, objevily se i další problémy, které nový telefon provází.

Zdá se ale, že zařízení Galaxy S8 je v Koreji dodávané uživatelům s červeně zbarveným displejem. Zatím co to není nějak nebezpečné, jako je vybuchující baterie, přesto to vyvolalo mezi kupujícími určité rozpaky.

Společnost Samsung však uživatelům oznámila, že červené zbarvení displeje není vadou, ani důvodem k jeho stažení. Někteří odborníci z oblasti průmyslu uvedli, že vada by mohl být způsoben vnějším problémem – konkrétně chybnými čipy. Většina odborníků se shoduje na tom, že to není bezpečnostní problém, ale společnost Samsung si takto určitě vydání nového Galaxy S8 nepředstavovala…

4. Režim fotoaparátu a portrétu

Zatímco kvalita fotoaparátu Galaxy S8 je bezpochyby na velmi vysoké úrovni, přesto se nevyrovná fotoaparátu iPhone 7 Plus s dvojitým objektivem. Ruku na srdce, zatím není na trhu mnoho telefonů, které by se tomuto fotoaparátu iPhone 7 Plus vyrovnaly. Fotoaparát je až tak působivý, že fotografové jednoho profesionálního časopisu jsou foceny iPhonem 7 Plus, namísto špičkových DSLR fotoaparátů.

3.Zákaznická podpora a záruka

Apple Ordered to Pay $2 Million to 21,000+ Former Retail Employees as Part of Class Action Settlement

Zákaznická podpora a záruky společnosti Apple jsou bezkonkurenční – dávají majitelům zařízení iPhone 7 Plus trochu větší klid, pokud jde o jejich zařízení.

Samsung nabízí pouze omezenou záruku a to se v tomto ohledu liší právě od Applu. Společnost Apple nabízí okamžitou výměnu vašeho zařízení, pokud nemůže být opraveno. Tak že nebudete bez telefonu, jako je tomu u Samsungu.

Přestože AppleCare a prodloužená záruka Galaxy stojí zhruba stejnou částku, Apple zde nabízí zase něco navíc – Apple Story. S množstvím prodejen Apple po celém světě je pro uživatele možné donést své zařízení do jakékoliv prodejny po celém světě. Opravdu, žádná jiná společnost něco takového nenabízí. Jeden ze zákazníků, který šel svůj iPhone 5 reklamovat odcházel za 15 minut z obchodu s novým telefonem.

2. Výkon v reálném světě

iPhone 7 Humiliates Galaxy S8 in Speed Test

Galaxy S8 je rychlý, o tom není pochyb – jeho Snapdragon 835 obsahuje 8 jádrový procesor a výkonnou grafiku Adreo 540. Na papíře vypadá Galaxy S8 jako absolutní šelma.

Jak se ale objevilo na Youtube kanálu EverythingforApple. Zde byl prováděn skutečný test rychlosti, ksw bohužel Galaxy S8 propadl. Při testu vykreslení 4K videa byl starší iPhone 7 přibližně o polovinu rychlejší než zcela nový Galaxy S8.

Toto je také překvapivý výsledek pro starší telefon Apple, který má jen čtyři jádra oproti 8mi, které má Galaxy S8. To ukazuje, že je iPhone 7 dostatečně silný.

1.iOS

Řekněme si to narovinu: hlavním důvodem, proč jsou iPhony lepší než zařízení s Androidem je iOS (a to už dlouho). Můžete argumentovat buť to estetikou a snadností, ale…. I když toto vše je diskutabilní, iOS má stále velkou řadu značných výhod oproti Androidu.

Operační systém společnosti Apple se může pochlubit aplikací App Store s kvalitnějšími aplikacemi a specializovanými vývojáři aplikací, které vytvářejí inovativní a praktické způsoby ovládání skutečného potenciálu iPhonu.

Výhodou také je, že u iOS je zaručena stálá aktualizace a to po celou dobu jeho životnosti. To dává iPhone 7 Plus vážný náskok před telefony s Androidem a konkrétně telefony Samsung, které jsou dodávány s Androidem. Android se potýká s problémem včasných aktualizací operačního systému. Bez včasných aktualizací softwaru se stává zařízení s Androidem náchylnějšími pro vniknutí škodlivého softwaru a jeho zabezpečení, což je problém se kterým se majitelé iPhonů velmi zřídka setkávají.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde