Call of Duty Warzone mobile: první dojmy

Call of Duty Warzone mobile první dojmy

Dlouho očekávaná hra, Call of Duty: Warzone Mobile, byla konečně oficiálně spuštěna a nabízí uživatelům iPhonů a iPadů možnost ponořit se do intenzivního a rychlého světa jedné z nejikoničtějších stříleček přímo ze svých mobilních zařízení. Toto vydání značí významné rozšíření franšízy Call of Duty do sféry mobilních her a přináší řadu funkcí navržených tak, aby optimalizovaly zážitek z Battle Royale na dotykové obrazovce.

Bezproblémový přechod na mobil

Call of Duty: Warzone Mobile obsahuje dvě hlavní mapy Battle Royale: Verdansk a Rebirth Island. Tyto mapy nabízejí hráčům klasický zážitek z „Call of Duty: Warzone“, kombinují rozsáhlé otevřené prostory s detailně zpracovanými městskými oblastmi pro strategickou hru. Kromě toho hra podporuje cross-progress s Call of Duty: Modern Warfare III a verzemi pro PC/konzole Call of Duty: Warzone. To znamená, že hráči mohou na různých platformách zvyšovat úroveň svých zbraní a bodů zkušeností (XP) jednoduchým přihlášením pomocí jejich Activision ID, což umožňuje bezproblémový přechod obsahu a napříč mezi zařízeními.

Optimalizováno pro hru na mobilu

S ohledem na jedinečné výzvy mobilního hraní bylo Call of Duty: Warzone Mobile od základu přepracováno, aby se zajistilo, že pohyb, míření a ovládání zbraní jsou intuitivně navrženy pro dotykové ovládání. Hra také vyniká optimalizovanými animacemi a zvukem, aby poskytla pohlcující herní zážitek na mobilních zařízeních. Hráči mají možnost připojit k svému iPhonu nebo iPadu Bluetooth ovladač pro tradičnější herní zážitek.

Hra představuje režim Peak Graphics exkluzivně pro modely iPhone 15 Pro a iPady vybavené čipem M1 nebo novějším. Tento režim zlepšuje vizuální zážitek tím, že hru spouští v rozlišení 2K s vylepšenými texturami, osvětlením, dohledností, okolním okluzí a ukládáním rozlišení.

Sociální a cross-platformové funkce

Call of Duty: Warzone Mobile podporuje sociální interakci, seznam přátel a chatovací kanály napříč platformami. Tato funkce umožňuje hráčům zůstat v kontaktu se svými přáteli, bez ohledu na to, kterou platformu si vyberou pro hraní. Hra také nabízí unikátní herní mechaniku druhé šance prostřednictvím Gulagu, kde eliminovaní hráči mohou bojovat v souboji jeden o možnost návratu do hry.

Dostupnost

Hra je dostupná zdarma na App Store, vyžaduje iOS 16/iPadOS 16 nebo novější a nyní je už volně ke stažení. I když je počáteční velikost stažení 3,93 GB, hra reálně zabere více úložného prostoru. Ukázalo se, že po instalaci a hraní na iPhone vzrostla velikost hry na 8,35 GB. Hráči mají možnost stáhnout si balíček grafiky vysoké kvality ihned nebo jej streamovat postupně, což zajišťuje, že hra se dokáže přizpůsobit omezením úložiště a šířky pásma jednotlivých uživatelů.

Videorecenze

Není lepší způsov, jak ukázat reálný zážitek ze hry, než videorecenze. Vybrali jsme pro vás pár nejlepších.

Závěr

S celosvětovým spuštěním Call of Duty: Warzone Mobile se společnosti Activision podařilo překlenout propast mezi konzolovým/PC gamingem a mobilní platformou, nabízejícím nevídaný zážitek v battle royale módu. Ať už jste zkušený veterán nebo nováček, tato mobilní verze slibuje skvělou hratelnost, komplexní podporu napříč platformami a ohromující grafiku, která posouvá hranice toho, co je v mobilním gamingu možné dosáhnout.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde