Resident Evil Village je nyní dostupný na iPhone 15 Pro a iPadech s M1/M2

resident evil na iphone 15 pro

Společnost Capcom spustila hru Resident Evil Village pro modely iPhone 15 Pro a iPady s čipy M1 nebo novějšími. Oblíbenou hororovou hru na přežití si nyní můžete stáhnout z App Store za cenu 15,99 dolarů, což je 60% sleva z běžné ceny 39,99 dolaru.

Cena Resident Evil Village

Sleva na Resident Evil Village za cenu 15,99 dolaru platí do 20. listopadu. Po tomto datu cena stoupne na plných 39,99 dolaru.

K dispozici jsou také DLC balíčky:

  • Winters‘ Expansion DLC – k zakoupení v aplikaci za 19,99 dolaru
  • All Access Voucher DLC – k zakoupení v aplikaci za 4,99 dolaru

Obsah DLC balíčků odpovídá tomu, co je nabízeno ve verzích pro PC a konzole.

Hraní skoro jako na konzoli

Resident Evil Village předvádí grafické schopnosti čipu A17 Bionic v modelech iPhone 15 Pro, stejně jako čipů M1 a M2 v nejnovějších modelech iPadu Pro a iPadu Air.

Tyto nové čipy Apple Silicon podporují hardwarově urychlený ray tracing, což umožňuje plynulé hraní graficky náročných konzolových her jako Resident Evil Village na iPhonech a iPadech.

Výstup DisplayPort

Modely iPhone 15 Pro také zahrnují podporu DisplayPort prostřednictvím svého USB-C portu. To znamená, že mohou nativně zobrazovat herní obsah až ve 4K při 60Hz na externí displej.

Předchozí iPhone modely s portem Lightning byly omezeny na výstup 1080p při zrcadlení obrazovky.

Remake Resident Evil 4 bude brzy následovat

Capcom také oznámil, že Resident Evil 4 Remake bude vydán později v tomto roce pro iPhone 15 Pro, iPady M1/M2 a macOS. V App Store je nyní jako dočasné datum vydání uvedeno 31. prosince.

Resident Evil 4 Remake bude podporovat cross-progression napříč iOS, iPadOS a macOS, protože jde o simultánní vydání. Resident Evil Village má cross-progression pouze na iOS a iPadOS, protože již existoval samostatně na macOS.

Fanoušci hororů mají tedy mnoho, na co se těšit, když si budou moci zahrát tyto ikonické tituly Resident Evil přímo na svých Apple zařízeních díky výkonu čipů Apple Silicon.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde