Unboxing video iPhone 15 Pro (Max): Podívejte se na novinky

unboxing iphone 15 pro max

Apple dnes, 22. září 2023, začíná prodávat všechny modely z nové řady iPhone 15 (Pro, Plus, Pro Max). Někteří z českých Youtuberů měli přístup k novým produktům o něco dříve, takže pro vás už teď mají nachystaný unboxing novinek.

První unboxing připravil Petr Mára

Petr Mára, který byl jako jeden z mála pozván na oficiální Apple Event „Wonderlust“, představil unboxing už 2 dny před začátkem prodeje.

V unboxingu má nejen nové iPhony, ale také řemínky pro Apple Watch, nové silikonové a látkové obaly z materiálu FineWoven, AirPods Pro (2. generace) s USB-C konektorem a samozřejmě i Apple Watch Series 9 a Apple Watch Ultra 2.

Celé video s unboxingem Petra Máry si můžete vychutnat na videu níže nebo přímo na jeho Youtube kanálu.

Druhý unboxing si připravil WRTECH (Vojta Dalekorej)

Vojta Dalekorej alias WRTECH ve svém videu rozbalil iPhone 15 Pro Max a věhoval mu skoro 17 minut. Pokud zvažujete iPhone 15 Pro (nebo Pro Max), tak se podívejte na jeho video, kde se důkladně věnuje vlastnostem nových Pro modelů. Ve videu se také dočkáte srovnání s iPhone 14 Pro Max, které vám napoví, jak jsou některé rozdíly (ne)významné.

Video s unboxingem iPhone 15 Pro Max naleznete níže, nebo přímo na jeho Youtube kanálu.

Zvažujete upgrade na iPhone 15 (Pro)?

Rozhodli jste se pro upgrade na iPhone 15 Pro? Objednávat můžete u všech našich oblíbených, oficiálních Apple resellerů:

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde