Prodej iPhone 15 začal, první majitelé dnes dostávají svá zařízení.

Nejnovější kousek od Apple, série iPhone 15, nyní začíná přicházet do rukou prvních zákazníků. Jakmile se datum změnilo na 22. září, tak v mnoha částech světa první majitelé začali odhalovat svá zcela nová zařízení a sdílet své nadšení. U nás tomu není jinak. Během dneška dostávají své iPhony první majitelé, kteří včas předobjednali.

Nadšení uživatelé prezentují své nové iPhony

Na různých sociálních sítích, jako jsou Instagram, Twitter a Facebook, majitelé nových iPhone 15 a iPhone 15 Pro hrdě ukazují fotografie svých nových „hraček“. Po první vlně unboxingů od youtuberů se tak dostává řada na informace od samotných uživatelů. Emoce jsou cítit všude, když také dávají náhled na své první dojmy. Pokud jste si svůj iPhone 15 nebo jeho Pro verzi právě vybalili, přidejte se a podělte se o své pocity!

Tip: Plánujete koupi iPhone 15 nebo 15 Pro? Dejte si pozor na ceny. Základní cena iPhone 15 je 23 990 Kč a iPhone 15 Pro 29 990 Kč. Někteří prodejci novinky prodávají dráž. Spolehnout se můžete na oficiální resellery Smarty, Alza nebo iWant. Cenu si sami můžete porovnat na Heurece.

Nákupy v Apple Storech začínají

Apple Store v Kolíně nad Rýnem

V zemích s Apple store se setkáváme s vlnou osobních nákupů. V oblastech, jako je Německo, jsou Apple story plné nadšených fanoušků. Zásoby v těchto obchodech nám hodně napoví, jaká je dostupnost zásob po celém světě. Osobně jsme navštívili Apple Store v Kolíně nad Rýnem, kde se tvořily dlouhé fronty.

iPhone 15 Pro (Max) bude možná rychle vyprodaný

iPhone 15 Pro, spolu s jeho variantou Pro Max, zaznamenal extrémní zájem, což v některých zemích vyústilo v jeho vyprodání už během předobjednávek. V důsledku toho budou možná budoucí zákazníci muset čekat až do konce října nebo dokonce listopadu. Na druhou stranu, standardní iPhone 15 se zdá být aktuálně dostupný.

V česku má jsou u některých prodejců všechny iPhony stále skladem. Zjevně dobře připraveni byli klasicky Alza i Smarty.cz. Další prodejce naleznete například na Heurece.

Globální uvedení je v plném proudu

Po počátečních regionech se dostupnost série iPhone 15 rozšiřuje, zahrnující Asii, Blízký východ, Evropu a brzy také Severní Ameriku. Aby se vyhovělo zvýšenému zájmu, plánuje několik Apple Store po celém světě otevřít své dveře brzy, kolem 8 hodin místního času.

Chystáme podrobné recenze

Pro ty, kteří rádi zkoumají do hloubky, doporučujeme sledovat náš magazín. Brzy pro vás budeme mít připraveny vlastní, detailní, recenze nových modelů iPhone 15 a Apple Watch Series 9.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde