Ochranný kryt pro iPhone 15 Pro: Výběr 3 nejlepších

nejlepší kryt na iphone 15 Pro

Pokud jste mezi prvními šťastlivci, kteří už mají svůj nový iPhone 15 Pro (Max), pak možná zvažujete, jak tento nový kousek chránit před poškozením. Vedle toho, že se na titanovém těle tvoří po kontaktu s kůží fleky, je potřeba myslet i na možné poškození zadního skla. Máme tu pro vás výběr top 3 obalů pro každého.

Maximální kvalita z pravé kůže

Letos se Apple rozhodl v rámci dosažení cílů v udržitelnosti, že opustí kryty z pravé kůže. Těm, kdo o tento luxusní a kvalitní materiál nechtějí přijít, nezbývá než podívat se po alternativách. Mezi alternativami je plno výrobců, kteří nabízejí různé ceny a tím i různou kvalitu materiálů a zpracování. My jsme si řekli, že když už kůže, tak bez kompromisů. Vybrali jsme proto jako ideální variantu Nomad Leather Case. Ten je dostupný v několika variantách od 1500 Kč.

Kožené kryty Nomad

Eko varianta přímo od Apple

Poté, co se ukázala nekvalita a nízká životnost nových obalů FineWoven, tento obal nedoporučujeme. Obaly FineWoven se velmi rychle opoužívají, dělají se na nich škrábance, skvrny a navíc se špatně drží. Takhle si „udržitelné“ řešení, které má nahradit kůži a stojí téměř 2000 Kč nepředstavujeme.

Jak jsme už zmínili, tak se letos Apple rozhodl nahradit kožené kryty novou tkaninou FineWoven. Jedná se o speciálně vyvinutý materiál, který je příjemný a dostatečně odolný. Co trochu zarazí, je jeho cena. Tyto kryty začínají na 1790 Kč. Nedá se jim ale upřít, že vypadají skvěle. Podívejte se sami na pár vybraných variant.

FineWoven kryty od Apple

Zlatá střední cesta od prověřené značky

Kryt MagLeather na iPhone 15 Pro od výrobce FIXED nabízí dokonalou ochranu proti odření a škrábancům. Vyroben z kvalitní černé kůže, tento tvrdý zadní kryt dodává telefonu nádech elegance a luxusu. Uživatelé ocení také podporu bezdrátového nabíjení, včetně technologie MagSafe, a přesné výřezy pro všechny důležité ovládací prvky telefonu.

MagLeather od Fixed

Lidovka s dostatečnou kvalitou včetně MagSafe

Nakonec tu máme nejlevnější variantu, která nabízí základní ochranu, MagSafe a nestojí ani 500 Kč. Jedná se o kryty AlzaGuard, které jsou už roky prověřeným řešením pro ochranu iPhone. S cenou od 449 Kč se jedná o levné a účinné řešení.

Kryty AlzaGuard

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde