Analytik Kuo o iPhone 15: Aktualizace barev a řešení výrobních komplikací

iphone 15: barvy podle analytika Kuo

Den poté co Apple potvrdil, že 12. září připravuje speciální událost, renomovaný analytik Ming-Chi Kuo sdílí své nejnovější predikce o nadcházející řadě iPhone 15.

Tip: Nechcete čekat? Někteří oficiální prodejci už snížili ceny starších modelů. Za zmínku stojí Smarty.cz a Alza.cz.

Kuo předvídá, že prémiové verze iPhone 15 Pro budou opatřeny titanovým rámem místo dosavadního nerezového ocelového rámu. Tato aktualizace by měla přinést snížení hmotnosti v porovnání s modely iPhone 14 Pro. Kuo také informoval, že dřívější komplikace výroby spojené s titanovým rámem, displeji, bateriemi a novým fotoaparátovým snímačem pro základní verze iPhone 15 a iPhone 15 Plus byly úspěšně odstraněny.

Barvy iPhone 15

Kuo dále potvrzuje dříve spekulované barvy pro modely Pro, které zahrnují šedou, stříbrnou/bílou, černou a modrou. Zajímavostí je, že modely vyšší třídy nebudou nabízeny v zlatém odstínu, což je poprvé od dob iPhone X. Co se týče základních modelů iPhone 15 a iPhone 15 Plus, ty by měly být dostupné v černé, růžové, žluté, modré a zelené.

Omezená dostupnost iPhone 15 Pro Max

Závěrem Kuo zdůraznil, že model iPhone 15 Pro Max byl poslední, který vstoupil do masové výroby, což by mohlo znamenat omezenou dostupnost tohoto modelu při jeho oficiálním uvedení.

Rekapitulace základních informací i iPhone 15

Očekává se, že celá řada iPhone 15 bude vybavena portem USB-C a technologií Dynamic Island. Pro modely řady Pro se předpokládají další pokročilé funkce, mezi něž patří výkonnější čip A17 Bionic, inovativní tlačítko Action s možností přizpůsobení, podpora nového standardu Wi-Fi 6E a další. Předobjednávky těchto zařízení by měly být spuštěny krátce po události Apple dne 12. září.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde