Apple Park je těsně před otevřením, podívejte se na jeho video natočené dronem těsně před otevřením!

Matthew Roberts dnes ráno zveřejnil na svém Youtube kanálu nové video z dokončovacích prací na novém Apple Parku.

Od doby, co Apple zveřejnil jméno tohoto areálu – Apple Park, se stavba měla dokončit během několik následujících týdnů. Dnes jsou již na střeše „Spaceship“ vidět solární panely a záběry z nádvoří ukazují práce na dokončování velkého jezírka a okolní zeleně.

Terénní úpravy v celém areálu běží naplno a to však způsobilo, že Apple vykoupil veškeré stromy v okolí a ostatní se potýkají s jejich nedostatkem. Z videa je patrné, že zbývá ještě hodně práce, než bude vše dokončené, Apple bude mít „krajinu“ s 9 000 domorodými a sucho-rezistentními stromy.

Pokračování na terénních úpravách a dostavbách některých pomocných budov bude probíhat i v létě a to i když už sem Apple přemístí své první zaměstnance. Zatímco některé postranní budovy jsou již dokončeny – jako je parkovací garáž, včetně nového auditoria, které bylo pojmenováno jako „Divadlo Steva Jobse“ na počest pozdního generálního ředitele.

Jakmile začne Apple s přesouváním zaměstnancům, odhaduje se, že tento přesun bude trvat šest měsíců, než bude přesunut i poslední ze 13 000 zaměstnanců.

Již dříve bylo zveřejněna fotografie z dronu, jak Apple Park vypadá v noci a rozsvícený.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde