Nové Apple Watch budou podporovat LTE sítě!

    Prostřednictvím Christophera Rollanda, analytika společnosti Susquehanna Financial Group, se začala šířit informace, že třetí generace Apple Watch by měla disponovat LTE konektivitou.

    Nová generace chytrých hodinek Apple dle Rollanda půjde na trh ještě letos a bude disponovat slotem na SIM kartu. Hodinky budou umět spolupracovat s bezdrátovými sluchátky AirPods.

    Je nutno zmínit, že o hodinkách druhé generace s podporou LTE se mluvilo už v loňském roce, nakonec se však tyto informace nepotvrdily. Apple ale v loňském roce přišel s novými energeticky nenáročnými čipy pro LTE konektivitu a právě tyto čipy by se měly objevit v nových Apple Watch.

    Rozšíření konektivity chytrých hodinek o LTE sítě je jednoznačně dalším krokem k určité soběstačnosti s hodinkami bez použití iPhonu. U druhé generace smartwatch jsme se dočkali podpory GPS a pokud se u třetí generace dočkáme i podpory LTE, může se stát, že tyto hodinky u některých uživatelů začnou nahrazovat iPhony.

    Ohledně dalších vylepšení Apple Watch se do budoucna počítá spíše s hardwarovými vychytávkami pro vylepšení výkonu a výdrže na baterii. Ptáte se, kdy se nových hodinek dočkáme? Dá se očekávat, že to bude v měsíci srpnu při představení nového iPhonu 8.

    Rolland dále očekává, že všechny tři nové iPhony, kterých se dočkáme v září budou disponovat bezdrátovým nabíjením od firem Pegatron a Foxconn. U nového iPhonu možná již nenajdeme tlačítko Home, navzdory některým zprávám bychom se však opět měli setkat s konektorem Lightning port.

    ZANECHAT KOMENTÁŘ

    Prosím zadejte svůj komentář
    Prosím zadejte své jméno zde