Top 5 nových funkcí pro AirPods Pro 2 v iOS 17

airpods pro 2 nove funkce ios 17

V nejnovější aktualizaci iOS 17 od společnosti Apple přicházejí skvělé nové funkce pro druhou generaci AirPods Pro. Tyto vlastnosti využívají pokročilé zpracování zvuku a strojové učení k poskytnutí plynulejšího a osobnějšího poslechového zážitku.

Adaptivní zvuk

Jednou z nejzajímavějších nových funkcí je Adaptivní zvuk. Umožňuje AirPods Pro dynamicky přepínat mezi režimem propustnosti a aktivní potlačení hluku na základě úrovně okolního hluku. Například hlasité zvuky, jako je vysavač, aktivují silnější potlačení hluku, zatímco tišší hlasy pustí více vnějších zvuků. Přepínání režimů je nepřetržité a automatické, což vede k konzistentnímu poslechovému zážitku při přechodu mezi různými prostředími.

Povědomí o rozhovoru

Dalším skvělým nástrojem je funkce Povědomí o rozhovoru. Tato funkce dokáže detekovat, když s vámi někdo mluví, a okamžitě snížit hlasitost vašeho audio přehrávání. Zároveň se zaměřuje na zvýraznění hlasů před vámi a snížení pozadí. Umožňuje to rychlé konverzace bez nutnosti pozastavit hudbu nebo vyndat AirPod.

Mute/Unmute, aneb ztišení na vyžádání

iOS 17 konečně přidává možnost vypnutí mikrofonu během telefonních hovorů stiskem tyčinky na AirPods Pro. Druhý stisk vás opět zapne. Tato funkce na vyžádání umožňuje vypnutí sebe sama bez nutnosti sáhnout po telefonu, což je velmi pohodlné!

Personalizovaná hlasitost

Funkce Personalizovaná hlasitost využívá strojové učení k pochopení vašich preferovaných hlasitostí poslechu v průběhu času. Následně provádí automatické úpravy hlasitosti tak, aby lépe vyhovovaly vašim osobním preferencím.

Rychlejší přepínání zařízení

A nakonec, nová aktualizace výrazně zlepšuje dobu připojení při přepínání mezi zařízeními Apple. Přepínání vašich AirPods Pro z vašeho iPhone na váš Mac je nyní mnohem rychlejší a spolehlivější.

Kombinace těchto funkcí vytváří nesmírně inteligentní a adaptivní poslechový zážitek s AirPods Pro. Zvuk se plynule přizpůsobuje vaší aktuální situaci a osobním preferencím. iOS 17 zahajuje novou éru skutečně chytrých sluchátek.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde