Jak získat předplatné Apple TV+ zadarmo?

predplatne apple tv+ zdarma

Včera Apple spustil svou streamovací videoslužbu Apple TV+ na které nabízí množství Filmů a seriálů vlastní tvorby a to vše ve 4K HDR kvalitě. Předplatné startuje na 139 Kč za měsíc, ale ukážeme Vám 2 způsoby, jak můžete získat Apple TV+ zdarma. Pro získání předplatného potřebujete splňovat alespoň jednu z podmínek:

  • Mít koupené nové Apple zařízení po 10.9.2019.
  • Mít studentské předplatné Apple music.

Předplatné Apple TV+ k novému zařízení

Pokud jste 10.9.2019 nebo později zakoupili jakékoliv z následujících Apple zařízení: iPhone, iPad, Apple TV, Mac a iPod touch, tak máte nárok na předplatné na rok zdarma. Další podmínkou je aktivace předplatného nejpozději 3 měsíce po aktivaci přístroje. Samotná aktivace je velmi jednoduchá. V novém přístroji, po jeho aktivaci, otevřete aplikaci Apple TV+ a vyberte jakýkoliv film nebo seriál a zvolte spustit. Následně vám zařízení nabídne možnost využít roční předplatné zdarma na zkoušku. Pomocí hesla potvrdíte nákup a můžete začít sledovat filmy a seriály.

Předplatné zdarma ke studentskému předplatnému Apple Music

Pokud máte studentské předplatné Apple Music, tak máte štěstí a Apple TV+ máte zdarma, dokud budete mít status studenta. Ten Apple průběžně kontroluje a po ukončení studia dostanete možnost přejít na placenou verzi za 129 korun měsíčně. Pro aktivaci předplatného zdarma stačí otevřít aplikaci, zvolit „Začít se dívat“ a můžete sledovat veškerýc obsah, který služba nabízí.

Jaká je cena TV+?

Pokud nesplňujete ani jednu z podmínek pro předplatné zdarma, platí pro vás standardní cena 139 Kč za měsíc, a to i v případě, že bude službu vyžívat více osob v rámci rodinného sdílení.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde