Apple představil nové produkty. Známe ceny a dostupnosti.

ipad 8. generace

Apple dnes na své keynote představil celkem 4 nové produkty a jednu službu. Největšími lákadly mezi nimi jsou beze sporu iPad Air s procesorem Apple A14 a Apple Watch SE. Pojďme se nyní společně podívat na všechny novinky.

Apple Watch SE

Náhrada za zastaralé Apple Watch Series 3, které budou určeny pro uživatele, kteří hledají skvělý poměr ceny a výkonu. Apple Watch SE přinesou až 2x větší výpočetní rychlost oproti Series 3. Dále přinesou vylepšený, větší, displej se silnějším jasem, který je osazen i v Series 6. Začátek prodeje startuje v pátek. Ceny začínají na 7 999 Kč.

Apple Watch Series 6

Nejvyšší třída Apple Watch, Series 6, přináší vedle rychlejšího procesoru také měření hladiny kyslíku v krvi. Displej je o něco větší a má 2,5x silnější jas. Vedle výškoměru přináší Series 6 také přesnější zaznamenávání tréninku ve vodě. Je tak ideální i pro plavce. Cenovka začíná na 11 490 Kč a prodej se zahájí v pátek.

iPad 8. generace

Jako u každého jiného iPadu je vždy nejdůležitější informace, jaký má procesor. Nový iPad 8. generace přináší procesor Apple A12 Bionic. Dále má plnou podporu Apple Pencil a dokonce bude zvládat i převod rukopisu na text. Na 10,2 palcovém displeji bude radost sledovat filmy a seriály. Nový iPad zaujme také nízkou cenovkou, která u 32 GB verze začíná na 9 990 Kč.

iPad Air 4. generace

iPad Air 4 přinesl několik přelomových novinek. Hlavní z nich je procesor Apple A14 s 16 jádry. Další novinkou je například absence Lightning konektoru a jeho nahrazení konektorem USB-C. Cena začíná na 16 990 Kč za 64 GB verzi a prodej bude zahájen v průběhu října.

Apple One

Od podzimu bude k dispozici také služba Apple One, která sjednotí předplatné 4 služeb: Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade a úložiště iCloud. Individuální tarif bude stát 285 Kč/měsíc a nabídne vedle již zmíněných služeb 50GB úložiště na iCloud. Rodinný tarif bude stát 389 Kč/měsíc, nabídne 200GB úložiště na iCloud a lze ho sdílet s až 5 dalšími lidmi.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde