Novinky z 15. týdne 2020

novinky z 15. týdne

Máme za sebou 15. týden roku 2020, který se točil zejména okolo očekávaného představení iPhone SE 2. Ten měl být podle původních odhadů oficiálně představen v pondělí, což se nestalo. Nové spekulace zmiňují, že by nástupce iPhone SE měl být představen 15. dubna. Nezbývá nám tak nic než jen čekat a doufat, že tato informace bude správná. Situaci budeme sledovat a o představení vás budeme informovat na webu i na naší Facebookové stránce.

Aktualizace iOS, iPadOS a macOS přinesly opravu problému s FaceTime, kdy nešlo telefonovat na starší zařízení s některými verzemi iOS. V aktualizacích byly také další drobné opravy.

Whatsapp zavedl omezení pro přeposílání řetězových zpráv, aby tak omezil šíření dezinformací.

Informovali jsme, že Apple nedávno koupil aplikaci Dark Sky Weather. dočkáme se konečně přesnější předpovědi a nových funkcí v aplikaci Počasí?

Podívali jsme se na výhody a způsob fungování přihlášení přes Apple, které je už implementováno v mnoha aplikacích a nabízí tak bezpečnější alternativu pro rychlé přihlašování.

Ke konci týdne Apple nabídl 8 pořadů na Apple TV+ zdarma pro všechny. Není potřeba ani zkušební verze předplatného, stačí se pouze pomocí Apple ID přihlásit do Apple TV v prohlížeči nebo zabudované aplikaci.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde