Ted Lasso 4. série: dočkáme se pokračování nebo spin-offu?

ted laso 4 serie

Oblíbený seriál AppleTV+ „Ted Lasso“ se s námi možná ještě nerozloučil. Původně ho tvůrci (Jason Sudeikis a Brendan Hunt) plánovali jako příběh, který bude mít jen tři série, ale vzhledem k ohromnému úspěchu se začaly objevovat spekulace o potenciální čtvrté sérii. Přestože byl úspěch seriálu nebývalý, tvůrci měli v úmyslu vytvořit kompaktní dějovou linii rozloženou do tří sezón, zaměřenou na dojemné a humorné dobrodružství trenéra amerického fotbalu v Anglii.

Nejistá budoucnost oceněného seriálu

Zatímco fanoušci netrpělivě očekávají oficiální potvrzení, Apple zatím neoznámil žádné rozhodnutí ohledně čtvrté sezóny. Režisér Declan Lowney naznačil možnost pokračování, ale upozorňuje na výzvy, které by to s sebou neslo. Natáčení každé ze sérií znamenalo pro štáb i herce, že museli strávit celý rok v Anglii, což je značnou překážkou. Přes tyto výzvy Lowney naznačuje, že ačkoliv seriál měl nastavenou omezenou dějovou linii, rozdělenou do 3 sérií, mohly by existovat další příběhy, které by navázaly.

Spekulace o obsazení a možný spin-off

Herci ze seriálu vyjádřili různé úrovně zájmu o pokračování seriálu. Například Juno Temple, která hraje Keeley, projevila nadšení pro spin-off zaměřený na její postavu a postavu Hanny Waddingham (Rebecca). Tento nápad vychází z návrhu jejich postav o ženském fotbalovém týmu v poslední sezóně. Kromě toho, záhadný tweet od Apple TV+ zobrazující Coach Bearda, Roye a Natea s titulkem naznačujícím potenciál vyvolal spekulace o spin-offu, které ještě více podnítil Nick Mohammed (Nate) svou reakcí (emoji).

Názor tvůrců na budoucnost seriálu

Zatímco fanoušci a členové obsazení spekulují a doufají v další pokračování, Jason Sudeikis zdůraznil, že původní plán byl jen na tři série a z jeho pohledu je příběh ukončen. Na druhé straně Brendan Hunt nechal dveře mírně pootevřené. „Nejsme si jisti,“ napsal v diskuzním vlákně na dotaz na Redditu. „Potřebujeme pauzu a brzy si ji vezmeme. Nic nebylo vyloučeno, všechno je možné; ale to zahrnuje i možnost, že jsme skončili. Budeme vědět až po tom, co si odpočineme a zregenerujeme se.“

Náznak naděje od Nicka Mohammeda

Spekulace podpořil i Nick Mohammed, který sdílel na X (dříve Twitter) fotografii ze zákulisí natáčení 3. série, kde naznačil možnost 4. série. Jeho titulek vtipně sliboval, že v případě další série už nic omylem neprozradí, čímž nechal fanoušky v naději.

K dnešnímu dni zůstává budoucnost seriálu „Ted Lasso“ předmětem mnoha spekulací. Bez konkrétního rozhodnutí zůstává možnost čtvrté sezóny či dokonce spin-offu otevřená, čímž Apple TV+ drží fanoušky v napětí.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde