Pochybné spekulace naznačují nový iPad Mini ještě v roce 2023

nový ipad mini 2023

Nová spekulace, odvážně tvrdí, že letos dojde k vydání aktualizované verze iPadu mini. Aktuálně se tato zpráva zdá jako nedůvěryhodná, ale není vyloučená. Pojďme se na to podívat blíže.

Stagnující prodeje vedou k nejisté predikci

V nedávné zprávě od Digitimes bylo zjištěno, že prodeje iPadů stagnují. Podle nich by nový model iPadu mini mohl tento trend otočit.

Nedostatečná důvěryhodnost spekulací na Digitimes

Ačkoli Digitimes má solidní průmyslové zdroje, jejich interpretace a navazující spekulace o Apple produktech často neodpovídají realitě.

Podzimní uvedení je nepravděpodobné

Digitimes uvádí, že objednávky nového iPadu mini v 4. čtvrtletí 2023 naznačují uvedení novinky na trh do konce roku. Avšak důvěryhodnější spekulace naznačují, že místo toho uvidíme nový 14palcový iPad Pro.

Shrnutí

Vzhledem k četným nepřesnostem v předpovědích od Digitimes a vzhledem k protichůdným zprávám se zdá, že naděje na nový iPad mini v následujících měsících jsou plané.

Je nejlepší brát tvrzení o aktualizované verzi iPadu mini v roce 2023 s velkou rezervou. Jak vždy, produktová mapa Apple se může měnit. Ale spolehlivější zdroje naznačují, že tato konkrétní spekulace je pravděpodobně mylná.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde