Zářijové novinky v Apple Arcade: Nové hry a aktualizace

apple arcade aktualizace

Před pár dny Apple oznámil, že do své herní platformy Apple Arcade přidá v září čtyři nové hry. Mezi těmito tituly najdeme Cypher 007, Japonské venkovské dobrodružství (Japanese Rural Life Adventure), Junkworld a My Talking Angela 2+.

Významné aktualizace her

Kromě nových her Apple sdělil, že více než 40 stávajících her z jejich nabídky bude v tomto měsíci aktualizováno. Mezi nimi stojí za zmínku oblíbená hra Hello Kitty Island Adventure.

Pro podrobný přehled o nadcházejících hrách a zmíněných aktualizacích mohou uživatelé navštívit oznámení v Apple Newsroom na oficiálních stránkách Apple.

Rychlý pohled na Apple Arcade

Spuštěna v listopadu 2019, Apple Arcade, funguje jako herní platforma založená na předplatném dostupná prostřednictvím App Store. Za měsíční poplatek 139 Kč (4,99 dolarů) nebo roční poplatek 1390 Kč (49,99 dolarů v USA) mají předplatitelé přístup k téměř 300 hrám. Tyto hry lze hrát na různých Apple zařízeních, od iPhonů a iPadů po Macy a Apple TV. Výhody? Všechny tyto hry jsou zcela bez reklam a nabídek nákupů v aplikaci.

Speciální nabídka Apple Arcade

Pro ty, kteří mají v úmyslu pořídit si nové zařízení od Apple, máme dobré zprávy: nákupem nového zařízení Apple, jako je očekávaný model iPhone 15, který má být představen na keynote 12. září, získají uživatelé tříměsíční předplatné Apple Arcade zdarma. Toto velkorysé gesto platí pro ty, kteří se přihlašují poprvé, a „kvalifikované“ vracející se předplatitele.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde