Apple by mohl na své nadcházející akci představit nové AirPods

Apple_AirPods usb-c

Zvěsti o Appleově události v roce 2023 již nejsou založeny na spekulacích. S plánovaným datem 12. září netrpělivě čekají všichni nadšenci, co inovativní produkty Apple předvede. Ačkoli hlavní pozornost bude pravděpodobně zaměřena na sérii iPhone 15 a Apple Watch Series 9, zdá se, že nás možná čeká další překvapení.

Možné překvapení: Nové AirPods s nábojovým portem USB-C

Podle zpráv z Bloombergu od Marka Gurmana by Apple mohl uvést vylepšenou verzi AirPods vybavenou nabíjecím portem USB-C. Vzhledem k aktuálním diskuzím o tom, že Apple by mohl opustit port Lightning ve prospěch USB-C, se tento krok jeví jako logický. Gurman však kromě informací o nabíjecím portu neposkytl žádné další detaily o tom, co bychom mohli od aktualizovaných AirPods očekávat.

Spekulace o funkcích nových AirPods

Pokud vezmeme v úvahu, že od uvedení AirPods (3. generace) uplynuly zhruba dva roky, mohl by Apple pokračovat ve svém typickém produktovém cyklu a představit další generaci AirPods na nadcházejícím eventu. Pokud by tomu tak bylo, mohli bychom očekávat více než jen nabíjecí port USB-C. Spekuluje se, že AirPods (4. generace) by mohly podporovat také nabíjení pomocí nabíječky pro Apple Watch.

Zdroje naznačují, že AirPods čtvrté generace by mohly obsahovat čip H2, stejně jako v technologii přítomné v AirPods Pro (2. generace) z minulého roku. Tento čip by mohl vylepšit Personalizované prostorové audio, urychlit párování zařízení a zjednodušit přepínání mezi zařízeními.

Zdravotní inovace na obzoru?

Ale spekulace zde nekončí. Pokud Apple skutečně představí tyto AirPods nové generace během události, mohli bychom být svědky významných vylepšení v oblasti zdraví sluchu a monitorování tělesné teploty. Mohou být představeny funkce, jako je sofistikovaný sluchový test a senzory navržené k měření tělesné teploty skrze zvukovod.

V očekávání velkého odhalení

S blížícím se datem události je jen otázkou času, než zjistíme, zda se Apple chystá představit zcela novou generaci AirPods, nebo zda jednoduše přidá nabíjecí porty USB-C a nechá AirPods (4. generace) na pozdější datum, možná rok 2024 nebo 2025. O všem vás budeme informovat.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde